זוגיות בוגדנית

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

14/01/2013 | 23:31 | מאת: מ.

שלום, אני בת 24 נשואה מזה שנה לגבר שיצאתי איתו מגיל 16. אחרי שנתיים של זוגיות בסביבות גיל 18, "חברה" באה לישון אצלי. אמרתי לו שהיום הוא לא יוכל לישון אצלי ושילך בערב לישון בבית והוא הסכים. מפה לשם קרה שנרדמתי ובבוקר כשהתעוררתי ראיתי שהוא ישן בינינו. יום למחרת היהי יום שישי ואחרי שחזרנו הוא סיפר לי שהוא בגד בי איתה בלילה.. רצתי הבייתה בבכי והוא רשם לי הודעה קורעת לב כמה שאני חשובה לו ושתמיד אני יהיה חרוטה אצלו בלב- ממש נשמע שהוא הולך לפגוע בעצמו. קראתי לו לחזור כי פחדתי שיקרה לו משהו על המצפון שלי ( כן כל כך תמימה ומפגרת הייתי). שנתיים אחרי המקרה הזה הייתי חיילת והןא נפרד ממני בטלפון כשהייתי בבסיס ללא שום התראה. גיליתי אחא כך שהוא יוצא עם מישהי שהכיר באינטרנט. כשגילה שגם אני התחלתי לצאת עם מישהו הוא שוב נהיה שייקספיר ורשם הודעות מרגשות שהלזירו אותי אליו בהדרגה.. מגיל 16 הוא חי אצלי בבית והיה לו ממש נוח אצלי; בלי תשלומים ובלי חשבונות, האוכצ מוגש עד המיטה (הוא לעולם לא היה יוצא מהחדר שלי) ולפני כשנתיים הושבתי אותו לשיחה ואמרתי לו שאם הוא רואה בי את אישתו לעתיד אז כדאי שיעשה צעד קדימה בקרוב ואם לא אז שיהיה גבר ונסיים את היחסים בטוב.. הוא כמובן החליט להתחתן (עד היום אני חושבת שמתוך נוחות..) וכחודש אחרי החתונה גיליתי שהוא מנהל רומן.. גם אחרי שגיליתי הוא המשיך איתה כבר כמעט בגלוי.חברים היו מתקשריפ אליי שראו אותו הולך יד ביד איתה בקחוב והוא היה מכחיש כל פעם!! פשוט לא יאמן! אחרי כחצי שנה החלטתי להעיף אותו מהבית ואת זה עשיתי בעזרת חמותי כי לבד הוא לא היה יוצא..! גם אמא שלי אמרה לו להתחפף כמה פעמים והוא סרב! אחרי שהוצאתי אותו מהבית הקפצתי את חמותי הבייתה והוא המתין לי מתחת לבית, קרע את החולצה שלו, ירד על הברכיים שאני לא יעזוב אותו! אחרי שהצלחתי לעלות הבייתה הוא שלח לי שוב מכתב התאבדות לטלפון ( חברה שלי שהייתה איתי על הקו קישרה ביני לבין המשטרה) חיפשנו אותו בכל האזור, ואז בתחנת משטרה קראו לאמא שלו לחתום עליו השכחה ל12 שעות בקיצור ההורים שלו בכח לקחו אותו והחתימו אותו על שכירות ביחידת דיור. אמר לי שהוא מפחד כי הוא לא עובד ואין לו מושג איך ישלם. חודשיים המשפחה שלו שילמו לו כדי לתת לו אוויר ושילך לעבוד. הזונה שהוא בגד בי איתה התחילה לעבוד יחד איתו והוא היה מבריז בגללה ובקושי מביא משכורת. מיום ליום הוא גרם לי להאמין שהכל איתה נגמר ושאני לא ילך לרבנות בקרוב שאני אתן לו צ'אנס.. החלטתי לתת לו שבוע עד שאני יחליט. אחרי יומיים אני מקבלת ממנה הודעה ובה כתוב שאני לא יאמין לו שהוא שקרן! כל ההודעות שהוא כותב לי זה בדיוק מה שהוא כותב לה! היא אמרה שהיא נמצאת אצלו ביחידת דיור ואם אני רוצה לבוא אני מוזמנת.. ואחר כך שלחה לי הודעה מהטלפון שלו שזאת היא כדי להוכיח לי שהיא לא משקרת. אמרתי לה שאין לי אפשרות להגיע ושתבוא מתחת לבית שלי. אמרה לי שהוא שיקר לה, בגללה לקחה הלוואה מהבנק, הייתה מממנת אותו (כמו שאני הייתי...), אמר לה שעבר ליחידת דיור להתחיל איתה חיים חדשים! ואני פשוט קשה לי להבין למה הוא במקביל ניסה להשאר איתה וגם להשאיר אותי?! למה הוא לא משחרר אותי? הוא בן אדם שממש משחק לי עם המוח ואם אין מישהו לידי כשאני מדברת איתו הוא פשוט עןשה לנ שטיפת מוח! מהפנט אותי! פתחתי תיק ברבנות אבל שבוע שלם הוא לא נתן לי מנוחה ובסוף לא הצלחתי להגיד לרב שאני רוצה גירושין עכשיו! אמרתי שלום בית..אפילו הרב הרים גבה! עכשיו אני גרה איתו והוא שוב מתנהג בצורה מוזרה, הנייד שלו תמיד איתו- לעולם לא על השולחן! הולך איתו לשירותים ולמקלחת וגם למיטה מתחת לכרית והוא תמיד על שקט. אני מרגישה שהתעייפתי מלהיות בלש ולעקוב אחריו כמו שעשיתי אז בהצלחה רבה.. לפני כשבוע הוא הגיע הבייתה ביום שישי באיחור של 4 שעות מהעבודה. ביקש שאני אמזוג לו את האוכל לצלחת. אני לא הייתי מוכנה גם למזוג לו אוכל אחרי שהוא מוכר לי שקרים על האיחור שלו הבייתה.. הוא סירב לתת לי לסיים לשתות את התה עד שאני אמזוג לו. התלהטו העניינים והוא הביא לי מכה ביד וחצי מהכוס תה נשפכה עליי.. כמובן את בחצי השני הוא קיבל בפרצוף בתוספת בעיטה... הוא התעצבן, הלך לחדר ואמר לי שאני יעוף מהבית והתחיל לארוז לי..אמרתי לו אין בעיה אני יארוז לבד. אחרי שארזתי את כלללללל הבית הוא פתאום התחיל לצחקק ואמר לי סתם צחקתי איתך מה את רצינית? התחיל להוציא לי חזרה מהשקיות את הבגדים שלי! התקשרתי לאמא שלי שתבוא תקח אותי ןהוא התחיל לבכות והתחנן שאני לא אלך!! ישר הזכיר את החשבונות שהוא לא יעמוד בהם ואחר כך עוד צעק עליי שבכוונה עברתי לגור איתו ולעזוב אותו עם חובות..בקיצור, אני מרגישה כלואה כאן בבית הזה איתו, חיה איתו כמו עם שותף גרוע..אובדת עצות וחסרת אונים. לא מצליחה לראות מה טוב בשבילי ותמיד לטובת האחר.. אני מבקשת את עצתך מה אני יכולה לעשות כדי ללכת מפה? ומדוע הוא מתנהג ככה כמו שתיארתי לך? אודה לעזרתך!

13/02/2013 | 12:38 | מאת: ענבל מילר היללי

נשואה יקרה, נראה לי שגם את יודעת שהסתבכת מאוד כשבחרת להתחתן עם הגבר הזה. נשמע שאת מבינה שהקשר הזה הוא הרסני עבורך וששום דבר לא באמת ישתנה. בעלך ימשיך לנצל אותך, לבגוד בך, ולהתעלל בך רגשית. אם לא תעצרי את זה יתכן שגם פיזית! למה בעלך מתנהג כך? אני לא ממש יודעת, אבל לא נראה לי שזו השאלה. השאלה היחידה שצריכה להישאל היא איך את מתחזקת מספיק כדי להתחיל לדאוג לעצמך, ולעשות את הצעד הנכון שהוא להיפרד מהגבר הזה באופן סופי. אם קשה לך, פני לטיפול רגשי שיסייע לך בכך.

מנהל פורום משפחה וזוגיות