זקוקה לעזרה בדחיפות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

14/01/2013 | 18:49 | מאת: ליאל

שלום רב, אני סטודנטית בת 24. לפני מספר חודשים התחלתי לרקוד סלסה אחרי שאחותי ובעלה משכו אותי לזה. אחרי כמה זמן הגיע לקבוצה שלי בחור שנראה די נחמד וישר היה בנינו קליק, אחרי השיעור הוא ישר ניגש אלי והכרנו. הבחנתי בזה שהוא פלרטטן אז זרמתי עם הפלרטוט כי זה הצחיק אותי והיה לי נעים אבל הבנתי שאין לי מה להדלק עליו כי בטח כמו שפלרטט איתי בפעם הבאה שאבוא אראה אותו מפלרטט עם אחרות (חשוב לציין שאני מאוד קנאית!) גיליתי מהשיחה איתו שהוא קטן ממני בשנה וגם מעדה שעוד לא יצא לי להכיר מבחינה זוגית- שהוא רוסי 0אין לי בעיה עם רוסים חלילה, אני פשוט יודעת שבדר"כ הם בסוף הולכים אחד עם השני ולא נפתחים לעדות אחרות אבל שוב יכול להיות שאני טועה). קיצר הוא הציע לי לצאת כבר באותו היום ולא נענתי וככה זה נמשך כמה חודשים שהוא מנסה להציע לי לצאת ואני לא רוצה ואז הוא כבר עושה כל מיני מעשים כדי לפגוע ולגרום לי לקנא אבל לא נענתי לו. חושב לי לציין שיש בנינו קליק מטורף וגם אני מאוד נמשכת אליו והוא עם הפלרטוטים שלו לא הסתיר את זה שגם הוא נמשך אלי. אחרי 3 חודשים הוא פתאום נעלם מהסלסה וזה לא הפריע לי כי כבר נפגעתי מהמון מהלכים שהוא עשה ואז אחרי כמה זמן שלח לי SMS, התחלנו לדבר בSMSים והא אמר לי שהוא נעלם בגללי מהסלסה, שממש עשה לו רע לראות אותי ולדעת שלא אהיה שלו ושקשה לו לראות אותי רוקדת ומפלרטטת עם אחרים. הוא רשם לי גם שהוא מת לעשות אותי מאושרת והוא רואה את עצמו בונה איתי משפחה. קיצר, כמו מפגרת או כמו בחורה מאוהבת- ההודעות האלה עשו לי משהו והחלטתי להפגש איתו עוד באותו היום. יצאנו לפאב ושוב הוא אמר לי את הכל והייתה נשיקה ונהיינו ביחד וככה במהלך כמה שבועות היה דיי טוב...יצאנו הרבה..שתינו לצערי בגלל שהוא מאוד מיני (שזה דבר שמפריע לי) אז הרבה מהשיחות הוא איך שהוא תמיד מקשר לסקס פתאום וגם די התקרבנו בתחום המיני ועשינו דברים וקרה פעם אחת לצערי כשהייתי שיכורה שהייתה חדירה חד פעמית ויציאה :( (כמו שהוא הגדיר "רק כדי להרגיש אותך" ואני כמו מפגרת ושיכורה הסכמתי לזה). חשוב לי רק לציין כי אני בן אדם שקשה לו בזוגיות להתקשר ולשלוח הודעות מיוזמתי ואין לי מושג למה זה קורה לי וממה זה נובע בשבוע האחרון הייתי חולה מאוד, דקלת ריאות חריפה והוא בא רק לראות אותי פעם אחת ביום ראשון אבל לא נשאר לישון כמו שבדר"כ הוא עושה. ואז כל השבוע היו ימים של רק של שיחת טלפון אחת ממנו שגם אותה הוא תמיד זה שמסיים או הודעות בוקר טוב וכאלה אבל לא משהו מיוחד ולא מראה התעניינות רבה. ככה היה עד יום חמישי שהיה מן ריחוק אבל עדיין הוא שלח הודעות והתקשר פעם ביום כזה. יום חמישי היה מפגש גיבוש אצל מישהי מהסלסה והוא היה שם ובאתי עם ידיד אחר (למרות שהוא הציע לי לבוא איתו- אבל אמרתי לו שבגלל איך שאני מרגישה אני עדיין לא סגורה אם אגיע בכלל). שם הייתי מאוד קרירה אליו ושמתי לב שבאיזשהו שלב שגם הוא נהיה קריר אלי ואז אחרי שכמובן שתיתי כמה כוסות אז נפתחתי ויותר הסתכלתי עליו ונוצר קשר עין ויצאנו החוצה לדבר. אמרתי לו כל דבר שמפריע לי, גם על החוסר התעניינות שלו בי, גם על זה שאני עוד לא מכונה לשכב איתו, גם על זה שהוא לוקח אותי כמובן אליו והוא מצידו גם אמר לי מה שמםריע לו: שאני לא מתקשרת, לא מראה התעניינות בו ובכל הקשר הזה ולמרות שאמרתי לו את זה בתחילת הקשר שיש לי בעיה להתקשר, הוא עדיין לא רואה שאני מנסה להתגבר על זה. קיצר דיברנו עוד קצת ואז הסתדר איכשהו ונשיות וחיבוקים ואז הוא ישן אצלי למרחות שהוא אמר לי בואי אלי (עדיין לא הייתי אצלו9 אבל בגלל שלא הבאתי דברים אמרתי לו שלמחרת אשן אצלו (יום שישי) אבל הוא אמר שהוא לא יכול בטענה שהוא נוסע עם חברים בשבת בבוקר מוקדם לחרמון. קיצר למחרת ביום שישי קמנו יחד, אח"כ הלכנו לאכול וגם דיברנו על כל הדברים והוא אמר לי שהוא רוצה שנקח את הכל לאט כי הוא ממש פוחד אז שאלתי אותו ממה הוא כל כך פוחד- אז הוא אמר לי שהוא מפחד שזה יהיה כמו הקשר הקודם שלו שהוא כל הזמן בא לישון אצלה והכל היה טוב ופתאום הכל התהפך.... אמרתי לו שאין לי בעיה לקחת את הכל לאט, אני גם כן לא חושבת שצריך להיות ביחד 24 שעות, מספיק להפגש 2-3 פעמים בשבוע. ואז הלכנו אליו וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי אצלו, שמתי לב שאמא שלו בוחנת אותי די הרבה פעמים מכף רגל ועד ראש, כנראה היא לא אהבה את זה שאני לא רוסיה. הלכנו אליו לחדר עשינו דברים וכו כו אבל לא שכבנו ואז הוא שוב אמר לי שהוא מפחד...אמרתי לו ממה אתה מפחד אז הוא אמר לי שהוא נראה לו מתחיל להתאהב בי וזה מלחיץ אותו. מאז האקסית שלו הוא לא הרגיש ככה עם מישהי. אמרתי לו שגם אני מחפדת אבל אני זה לא היא והוא לא יכול לזכור את מה שהיה לו בעבר ולפעול רק לפי זה. ב-8 בערב חשבתי על זה שכשכבר מאוחר והוא צריך לקום מוקדם לנסיעה לחרמון אז אני אלך הבייתה למרות שהוא הציע לי להשאר לישון. חשוב לי לציין לשמחרת בשבת זה החודש שלנו. הלכתי הבייתה ופגשתי למטה גם את אבא שלו שגם לא נראה לי התלהב ממני מי יודע מה ואז כשהוא הוריד אותי בבית הוא אמר שהוא יתקשר ב-12 בלילה לאחל לנו מזל טוב. כמובן שהוא לא התקשר ב-12 ואני הייתי בטוחה שהמסכן וודאי ישן אבל למחרת יום שבת ב-6 הוא התקשר כולו מבסוט וסיפר לי שיום שישי בערב הוא בכלל יצא עם מישהי מהעבודה שלו (שהוא גם שוקל להשכיר איתה דירה אגב) והיום אף אחד מהחברים לא ענה לו חוץ מאחת מהחבורה והם נסעו רק הוא והיא לצפון וזרקו אחד על השני כדורי שלג. אני הייתי בהלם...התפוצצתי מעצבים ואמרתי לו הכל שאני מאוד מופתעת לגלות שדווקא ביום חודש שלו הוא בילה עם אחרות חוץ מאיתי, הוא התחיל לומר לי שכפו עליו ללכת ביום שישי למסיבה ושהוא היה שמח אם הייתי אומרת לו שאני מעדיםפה שאני והוא נחגוג את החודש. קיצר הפיל עלי את זה שגם אני לא התקשרתי באותו היום ולא הראתי שינוי. הכל נפתר אבל קצת בעצבים. הוא שאל אותי אם הוא יראה אותי היום אבל אמרתי לו שלאחותי יש ימולדת ואנחנו הולכים למסעדה אז אין לי מושג מתי אחזור, הוא ביקש שאתקשר כשאסיים ואמרתי לו סבבה. הוא הלך לסלסה באותו הערב (בימי שבת גם כן יש סלסה) אחר כך שחזרתי בדיוק הוא התקשר ואמר לי ש-2 חברים מהקבוצה שלנו מהסלסה חוגגים יומולדת במסעדה עכשיו ואם בא לי שהוא יבוא לאסוף אותי כדי לבו, אז הסכמתי והלכנו באמת , הוא בא לאסוף אותי עם אחותו הקטנה (שגם רוקדת איתנו בקבוצה) והלכנו. בדרך לשם ברגל הוא חיבק אותי והוא אומר לי כזה בצחוק "בגדתי בך" אמרתי לו מזתמרת? ואז הוא סיפר לי שהוא רקד ריקוד ממש צמוד עם מישהי (אני בטוחה שלא תבינו למה אני מתכוונת אבל יש ריקוד אחד בערב בסלסה שנקרא בצ'טה והוא מאוד מאוד צמוד. עד עכיו מאז שאני והוא ביחד הוא רקד את זה איתי או עם אחותו כשלא הייתי ופתאום החליט לרקוד את זה עם מישהי אחרת) אני ממש התעצבנתי עליו....כל הישיבה במסעדה התפוצצתי מבפנים, פתאום הוא אמר לי : "את באה לישון אצלי אח"כ.." אמרתי לו שלא מגיע לו ואז הכל התפוצץ...הוא עושה לי שאם הוא רוצה לרקוד את הריקוד הזה עם בנות אז הוא יעשה מה שבא לו, שאני סתם ילדה קטנה, שאני גם יכולה לרקוד את זה עם בחורים אחרים ואין לו בעיה... אני הייתי בהלם כי לפני כמה זמן יצאתי עם חברה למועדון סלסה אחר בת"א והוא לא בא ואז למחרת הוא חקר אותה עם מי רקדתי את הריקוד הצמוד הזה וגם כשהיא אמרה לו שרקדתי את זה עם בחורה(ופייר יצאתי הכי לסבית) הוא לא האמין אבל בכל אופן ממש שמח לפי מה שהיא אמרה. קיצר בהמשך במסעדה היינו מאוד מאוד מרוחקים ואז אחותו הייתה צריכה כנראה לקום מוקדם ללימודים אז הם החליטו שהם הולכים והלכו לשלם את החושבון בנפרד מכל השולחן ואז גם כל השולחן וכל הח'ברה הזמינו חשבון אז הוא פשוט נתן להם את הכסף שהוא היה חייב ושאל אותי כזה תוך כדי עמידה "גל את באה איתנו?" אז עניתי לו "לא, אני כבר אסתדר"....ואז הוא עבר אחד אחד ואמר להם שלום ואז הגיע עלי אז נתתי לו נשיקה בלחי ואמרתי לו "יאללה ביי, לילה טוב" ואז הוא אמר לי משהו כזה "ראיתי איך לטפת את היד של רפאל" (רפאל זה אחד מחברי הקבוצה שישב לידי ונתן לי כזה יד סתם אולי כי הוא הרגיש לא בנוח עם הסיטואציה שנקלעתי אליה) והעלמתי מזה והוא הלך אחרי כמה דקות שלך לי הודעה מש מגעילה לפלאפון שאומרת שהוא שמח שהוא ראה את הפרצוף האמיתי שלי, ממש הגעיל אותו שהייתי אדישה אליו והתעלמתי ממנו כל הערב, הוא לא ידע שמפריע לי הבצ'טה אבל מבחינתו זה לא מפריע לו. ואז הוא רשם לי שהוא בהלם מזה שנתתי יד לרפאל ופלרטטתי, הוא ממש נגעל ממני, והוא בהלם לראות שמכל מה שהוא פחד הוא בסוף צדק". לא עניתי להודעה והוא לא שלח הודעה ולא התקשר כבר יומיים אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה ממש חיסרון ושממש נקשרתי אליו :( עצוב לי אני גם לא אלך בקרוב לסלסה בגלל תקופתהמבחנים שאני נכנסת אליו אז לא יצא לי לראות אותו בכלל אני ממש לא יודעת מה לעשות.... ראיתי בפייסבוק (אני כמו ילדה קטנה כן!) שהוא עושה לייקים למלא דברים ופתאום משנה את תמונות הפרופיל ואני נטרפת מכל דבר....כל דבר מפיל לי את הלב!!!! חייבת כל עצה שהיא אני ממש מתנצלת על החפירה אבל באמת שאני חסרת אונים :( עזרו לי :(

14/01/2013 | 22:46 | מאת: מישהי

רואים מהסיפור שלך שהוא פרפר לא קטן שצמא לתשומת לב. הוא התחיל איתך, הושיט לך את היד ראשון ואת נגלקצ ולחצת לו א היד בחזרה. מפה הוא התחיל לשחק בך אבל את כבר בראש שלך היית בתוך הסרט שהוא האכיל אותך בהודעות.. פשוט נסחפת לתוך זה. דבר ראשון, גווקא בתחילת הקשר נבנה האמון ולא באמצע, אם הוא היה כל כך רוצה אותך הוא בחיים לא היה עושה משהו שיכול לסכן את היחסים ביניכם ובטח שלא לנסוע בחודש שלכם יחד לחרמון עם איזו "מישהי"!! זה כל כך מרתיח שהוא הרשה לעצמו לעשות את זה! כבר כאן הייתה צריכה להדלק לך נורה אדומה.. מה שמתחיל צולע נגרר לקשר גרוע ביותר!! וזה אני אומרת לך בתור אחת שנשואה למישהו כזה ויצאנו 8 שנים לפני החתונה...עברתי איתו 2 בגידות כשהיינו חברים ( כן אני גם מהמפגרות שמאמינות לאסמסים והבטחות) ואחרי החתונה גיליתי שהוא ניהל רומן במשך חצי שנה! פרפרים דינם לעוף מפרח לפרח ולא יסתפקו לעולם מפרח אחד... את פרח, וטוב ששמרת על כבודך ולא שכבת איתו כלכך מהר..עצה שלי: תמשיכי הלאה.. תתעלמי ממנו לגמרי ( ממש זלזל בך שחשב שיש לך משהו עם הבחור שהחזיק לך את היד-שיתפוצץ) ותמצאי לך בחור טוב יותר שחזק לא רק שמילים אלא יראה לך גם במעשים! מאחלת לך הצלחה ותהיי חזקה אחותי!

16/01/2013 | 02:53 | מאת: ליאל

ממש ריגשת אותי וחיממת לי את הלב כיף לראות את התגובה ואת האכפתיות מאוד קל לכולם לומר לי להמשיך הלאה ואני יודעת שהם צודקים אבל משום מה מאוד כואב לי במיוחד שהוא בסלסה יחד איתי ואני יודעת שבטוח הוא יתגרה בי כשילך לראות עם כל בת אחרת את הריקוד הכי צמוד שיש ...אני אהיה אכולת קנאה :\ אני גם ממשיכה להבחין בפייסבוק שהוא עושה כל מיני מעשים כמו למשל שהיום הוא העלה תמונת פרופיל חדשה שבה כאילו הא מצולם בחדר שלו, ואז אחת הידידות שהוא יצא איתה כאמור ביום של החודש שלנו שהם כנראה גם ישכירו דירה כמו שרשמתי כבר.....היא רשמה לו :"איפה זה?" (כאילו איפה התמונה צולמה) אז הוא השיב לה:"בחדר שלי, כבר שכחת איך הוא נראה? ;)))" וזה סוג של מטריף אותי אני לא מבינה אם הוא עושה את זה סתם כי הוא ככה או כדי לעצבן אותי סורי שאני ממשיכה לחפור עליו,...פשוט זה לא הכי קל להתקדם הלאה כמו שאומרים :(

מנהל פורום משפחה וזוגיות