התלבטות קטנה וטובה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/12/2012 | 22:26 | מאת: רלי

אז ככה הילדים כבר כמה זמן מנדנדים שהם רוצים לקחת כלב, האמת שאני בעד. אני חושבת שגידול ילדים לצד כלב זה נהדר זה יחדיר בהם את מושג האחריות וכו' יחד עם זאת יש את בעלי היקר, שלא בעד הוא טוען שזה הרבה בלאגן בבית, שערות בלי סוף ושהילדים יתלהבו שבוע שבועיים ואז הוא זה שיצטרך לטפל בכלב להוריד אותו וכו' ולא מתאים לו... חשבתי לקחת את הכלב של דודתי לאיזה שבוע נסיון... השאלה אם זה הפתרון לסוגיה?

27/12/2012 | 11:22 | מאת: אורית

הי רלי, תראי אני לא יודעת אם לקחת את הכלב של הדודה זה הפתרון (למרות שאני לא מומחית) וזאת משום שילדים נקשרים מאוד מהר ואח"כ הניתוק הוא קשה מה גם ששבוע זה לא מספיק זמן בעיניי להפגין את האחריות כי הם עדיין מתלהבים. כבעלת כלב הייתי ממליצה לך בחום כן לאמץ, ילדים מתחברים כל כך מהר וזה נהדר..מה גם שאולי בעלך יופתע בסופו של דבר ויראה שהילדים כן מגלים אחריות כלפי החבר החדש (לפחות אצלי זה ככה)..לגבי השערות יש כל מיני פתרונות, שואבי אבק למינהם, טאטוא יומיומי, אני למשל קניתי את האקווקס שזה השואב הרובוטי כך שאיני צריכה להתעסק בכלל בניקיון...לכל דבר יש פתרון אם ממש רוצים! תנסי לשכנע את בעלך, בעיני אין כמו לגדול ולגדל ילדים עם כלבים או כל בעל חיים אחר..

29/12/2012 | 21:36 | מאת: רלי

הוא מאוד פדנט. לגבי השערות בבית, שמעתי לא מעט על הרובוט ששואב אני חושבת בכל מקרה לקנות אחד כזה הביתה גם אם לא ניקח כלב ובטח ובטח אם כן.

מנהל פורום משפחה וזוגיות