בעיה עם חברה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

17/12/2012 | 15:21 | מאת: ניצן

שלום, אני מקווה שלמרות גילי הצעיר אני אקבל מענה. אני בן 16 וחצי ויש לי חברה בת 14, אנחנו מתסדרים מצוין וטוב לנו מאוד ביחד(אנחנו ביחד כבר קצת יותר משלושה חודשים) אך יש דבר אחד שמאוד מטריד אותי, כאשר ניסיתי "ליזום" נשיקה היא דחתה אותי, כאשר שאלתי אותה מה הבעיה היא ענתה שהיא מפחדת, אבל היא גם אמרה לי שהיה לה חבר לפני שנתיים ואיתו היא כן התנשקה, שאלתי אותה אם זה בגלל שאני גדול ממנה בשנתיים וחצי והיא אמרה לי שזה לא העניין.. היא פשוט חוששת והיא בעצמה לא יודעת ממה, כמו כן היא כל הזמן אומרת שהיא אוהבת אותי, אבל איך זה יכול להיות אם היא לא מעוניינת אפילו במגע פיזי "בסיסי"? מה יכול היה להשתנות בזמן הזה שעכשיו היא מפחדת מהעניין? האם באמת יכול להיות כזה מצב? או שהיא משקרת בשביל לכסות על משהו אחר(כמו למשל שהיא נגעלת ממני) תודה רבה על עזרה!

06/01/2013 | 22:30 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, אני יכולה להבין את הפחד שמא הבעיה היא בך, שאולי אתה לא מספיק מושך. אני בספק אם זה אכן העניין. אם כך היה, וודאי היו סימנים נוספים, ושבסופו של דבר יש להניח שחברתך לא היתה נשארת איתך. בגילה, יש בהחלט בסיס הגיוני לתחושותיה, וזה לא משנה אם כבר התנשקה בעבר או לא. יכול להיות שהיא עדיין לא בשלה למגע. מציעה לתת לה זמן.

מנהל פורום משפחה וזוגיות