קשר אינטימי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

05/12/2012 | 09:35 | מאת: לי

שלום, אני בת 24נמצאת במערכת יחסים טובה כבר שלוש שנים. לאחרונה יצר איתי קשר ידיד טוב מהעבר (אף פעם לא נפגשנו) היינו מדברים רק בהודעות/טלפון ואנחנו מכירים המון שנים. הוא יודע שאני במערכת יחסים שטובה לי. הקשר בנינו טוב, מדברים על המון דברים, צוחקים, מייעצים. לאחרונה הוא הציע שנפגש. אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא רוצה לעשות משהו שיפגע בבן זוג שלי אבל כן אחרי שמדברים עם בן אדם כלכך הרבה זמן רוצים לדעת מול מי מדברים. לפעמים אני מרגישה שאני צריכה בכלל לנתק איתו את הקשר. מה עלי לעשות?

20/12/2012 | 08:50 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, אני בהחלט יכולה להבין את הסקרנות והפיתוי הגדול, אבל נשמע מדברייך שאת יודעת שאם תיפגשו המפגש יכול להוביל למשהו אינטימי, שלא מדובר כאן רק בידידות. אני חושבת שעלייך לחשוב מה את רוצה, והאם באמת טוב לך במקום שאת נמצאת, כלומר עם בן זוגך. מדברייך נשמע שכן, כך שנשמע שמדובר יותר בקושי שלך לעמוד בפיתוי ופחות בדבר שנובע מחובר סיפוק במערכת היחסים הקיימת. אם כך, עלייך לחשוב. אני מבינה את הרצון לחקור ולגלות, להתקרב מאוד לפנטזיה, עד למקום בו היא כמעט הופכת למציאות. המקום בו הפנטזיה באמת הופכת למציאות הוא מורכב, וכרוך במחירים וסיכונים מסויימים. בדקי עם עצמך אם את באמת מוכנה לקחת אותם. ההחלטה היא בסופו של דבר רק שלך.

מנהל פורום משפחה וזוגיות