לא בטוחה בקשר שלי עם החבר.

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

01/12/2012 | 21:49 | מאת: אנונימית

היי,אני נמצאת במצב כזה שאני לא בטוחה אם כדאי לי להישאר עם חבר שלי.אנחנו ביחד כבר חודש והוא החבר הראשון שלי,אני בת 16. הפכנו ליהיות חברים ממש מהר הוא התאהב בי ותוך שבוע כבר היינו חברים.הסיבה שהסכמתי שניהיה חברים היא בגלל העובדה שמאוד רציתי חבר,לא רציתי לסיים את התיכון בלי שהיה לי חבר. כיף לי איתו,הוא חשוב לי ואני אפילו אוהבת אותו אבל אני לא אוהבת אותו כמו שהוא אוהב אותי,הוא רואה אותי בתור"השקעה לתווך הארוך" ואני לא יכולה לדמיין אותו ככה. אני לא רוצה לאשלות אותו כי הוא אדם טוב ואני לא אדם שירצה לפגוע בו. אני תמיד חושבת אם כדאי לי להמשיך עם מערכת היחסים הזאת ואני לא יודעת מה לעשות. אני תמיד חושבת על האחד אחריו-כלומר על החבר הבא שלי ואני לא חושבת שככה זה אמור ליהיות.. אני בדילמה קשה.הוא אוהב אותי מאוד עד למצב שאני נהיית חלק ענק בעולם שלו וזה מפחיד אותי כי אני לא מרגישה כמוהו. אני אוהבת אותו אך לא מאוהבת בו..ואני כן נמשכת אליו. בקיצור אני בהתלבטויות עם עצמי ואני חייבת עזרה. אני רוצה להבין אם כדאי לי להישאר איתו... בבקשה עזרה!

06/12/2012 | 16:55 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, קודם כל, עלייך לדעת שאף אחד לא יוכל לומר לך האם כדאי או לא כדאי לך להישאר עם החבר שלך. רק את יכולה להרגיש את הדברים ולדעת מה נכון לך. חשוב שתלמדי לתת לתחושות שלך ולשיקול הדעת שלך להנחות אותך, הם חשובים. מקריאה של מה שכתבת, לא קשה להרגיש את הספק שבלבך ביחס לקשר הזה. נראה שהדבר שהכי מנחה אותך הוא הפחד לפגוע בחבר שלך ולאכזב אותו, ואולי גם לא למצוא כל כך בקלות את החבר הבא. אני חושבת שכדאי שאלו לא יהיו השיקולים המשמעותיים ביותר שלך. מגיע לך שיהיה לך חבר שתוכלי להרגיש שאת אוהבת. באמת. מציעה לך לבדוק עם עצמך האם יהיה קשה לך לאבד אותו, ומדוע את רוצה אותו לצדך. אם בכלל. מקווה שתקבלי את ההחלטה הנכונה ביותר עבורך.

מנהל פורום משפחה וזוגיות