יחס

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

19/11/2012 | 19:36 | מאת: אוריה

ערב טוב רציתי לדעת מה אנ י עושה אני נשואה מיזה 1 שנה לבעלי יש בעיה שהוא לא יודעה לתת מילה טובה פירגון יחס חם חיבוק נשיקה אין דבר כזה בן אדם קריר דבר זה מאוד מפריעה לי אך אפשר ליפתור את הבעיה הזאת

06/12/2012 | 10:17 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, האם ניסית לדבר איתו? כיצד הגיב? נראה לי שזה הדבר הראשון שעלייך לעשות. כך תקבלי תשובה לשאלה האם הבעיה היא בעיקר הקושי של בעלך עם חום ומגע, או שאולי גם את לא יודעת להגדיר בבהירות את צרכייך וציפיותייך. ויתכן, שגם אחרי שתדברי איתו, הוא ימישיך להיות כפי שהוא. יכול להיות שתצטרכי להשלים במידה מסוימת עם זה שבעלך אינו אדם שמרעיף חום( אולי תמיד היה כזה?) וללמוד לספק את צרכייך אלו במקום אחרים דרך תחליפים שימלאו אותך, כמו חברות, תחביבים, משפחה. אם את אוהבת אותו והקשר חשוב לך יתכן שצריך לוותר על הפנטזיה לגבר שימלא את צרייך באופן שלם יותר. אפשר גם לנסות לפנות לטיפול זוגי, שם תלמדו להגדיר באופן ברור יותר מה אתם צריכים אחד מהשניה, ואז גם יקרה שינוי אמיתי.

מנהל פורום משפחה וזוגיות