חברה שלי בעייתית

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/11/2012 | 19:15 | מאת: חייל האוויר

אהלן ,יש לי חברה מזה שנתיים ואנחנו רבים בלי הפסקה יש לה אופי קשה בצורה לא נורמאלית כל רוב הריבים נוצרים בגללה ואני כדי למנוע אותם מבקש סליחה בסוף למרות שלא עשיתי כלום,איך אפשר עם בכלל לשנות אותה ??

21/11/2012 | 23:56 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אני חושבת שכשאי שתשאל את עצמך מדוע אתה משמר את מערכת היחסים הזו, למרות כל הקושי. זה לא ממש ברור. אולי זה כי אתה מאוד אוהב אותה, אבל אז יש לך כנראה גם הרבה מה להרוויח מהקשר הזה, לא? הראיה שלך שהכל בגללה קצת מעוותת. אתה בטח מכיר את האמירה שבשביל ריב צריך שניים, וזה תמיד נכון. מציעה שתבדוק מה החלק שלך, ותנסה לקחת אחריות, כי נראה לי שזה חסר, וזה בטח מסביר חלק מהכעסים, שבצד שלה. בגלל הנטיה שלך שלא לקחת אחריות על הריבים בקשר, אתב מרגיש גם פראייר תמיד, וממילא הסליחה לא ממש שווה, אם היא באה רק כדי לייצר שקט, ולא מהלב. בקיצור, מציעה לך לבדוק עםצעצמך דבר או שניים, לפני שתשפוט רק אותה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות