בעיה בזוגיות האם לפנות ליעוץ ?

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

07/11/2012 | 14:58 | מאת: ליאור

שלום שמי ליאור אני נשואה כשנה וחצי לאדם מקסים שאני אוהבת אך יש לי בעיה אנחנו לא מקיימים יחסים אינטימיים זה זמן רב הבעיה היא אצלי אני מודעת אליה אני לא נמשכת לבעלי חושבת על האקס שלי אני מנסה ומשתדלת אך זה לא זה אין לי משיכה לא מרגישה בזה צורך ..אשמח לתשובה יעוץ .

21/11/2012 | 23:34 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, התיאור שלך את הבעיה לא ממש ברור. מצד אחד את אומרת שאת נשואה לאדם מקסים שאת אוהבת, אך מצד שני חושבת על האקס שלך. אם היית מלאה ומסופקת מהקשר הנוכחי יש להניח שלא היית עסוקה כל כך באקס שלך. בנוסף, את מתארת שאינך נמשכת לבן זוגך, אבל גם כתבת שאינך מרגישה צורך ביחסי מין כלל. אולי נושא המשיכה המינית לא קשור רק להיעדר המשיכה לבעלך אלא לחשק מיני מועט. אני חושבת שעלייך לשקול את האפשרות שהסיפור של האקס הוא משהו שמאחוריו מסתתרים קשיים או בעיות אחרים. אני חושבת שבהחלט יש מקום ליעוץ, אבל הייתי מציעה לך לבדוק את העניין קודם באופן אישי, לגלות האם יש קשיים אישיים שמונעים ממך להנות מיחסי מין טובין ומסםקים עם האדם שאת נשואה לו. משם אפשר לשקול אם יש גם צורך בהתערבות זוגית.

מנהל פורום משפחה וזוגיות