קשר התחלתי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

09/10/2012 | 22:40 | מאת: רינה

שלום דוקטור לפני כחודש היכרתי בחור נחמד ומחפש קשר רציני אנו לוקחים את הדברים לאט .. אך קרה משהו שהפריע בדרך לפני כשלושה ימים ישבתי עם החבר שלו שהוא במקרה אחד שהיה איתי בקטע מיני לפני מספר שנים..ישבנו דיברנו בספונטניות..אך מהר מאוד הגענו למצב של מיטה.. אחרי המעשה הרגשתי חרטה משתי סיבות אחד..מכייון שלא עמדתי על שלי וסירבתי..והבטחתי לו שזה נישאר בעבר לפני שנים ואין מצב שזה יחזור הקטע מיני. שתיים..שלא קיימנו יחסי מין מוגנים(ללא קונדום)ולא היתה גמירה בתוך)..ועכשיו אני טיפה בסטיגמה שמא נידבקתי..ואנני לא יודעת מה לעשות כרגע ..אם לעשות בדיקות מתי ואיך? ומה לעשות עם הבחור ההוא שרוצה איתי קשר רציני?האם לומר לו את האמת שמא יכעס?או פשוט לשתוק ולהמשיך כרגיל איתו קשר ולא לגלות לו על הקטע החד פעמי עם הבחור ההוא(חבר שלו) מחכה למשוב בתודה..

17/10/2012 | 01:00 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום הרבה דברים מטרידים אותך, מאז שקרה לך מה שקרה עם החבר של מי שאת יוצאת אותו. ראשית, גשי להיבדק אם יש לך חשש. זה החשוב מכל. כרוך בסך הכל בבדיקה פשוטה שהפניה עבורה תקבלי אצל רופא המשפחה או ללא הפניה בועד למלחמה באיידס. בשביל השקט הנפשי הזה. ולגבי המשולש שנוצר כאן, באמת חבל שלא יכולת להימנע מדבר שרצית להימנע ממנו. נשמע שקשה לך לשים גבולות כמו שצריך, אולי במיוחד שזה קשור לנושאים מיניים. זה חשוב, ויתכן שזה נושא שחשוב לבדוק אותו בטיפול, כי אולי יש לו השלכות נוספות על חיייך. ולגבי שאלת האם לספר. תצטרכי להחליט לבד מה מתאים לך, זו שאלה מוסרית בעיקר, אבל גם פרקטית, כי השקר יכול להתגלות בשלבים מאוחרים יותר, כאשר יהיה לך הרבה יותר מה להפסיד, מקווה שתקבלי את ההחלטה הנכונה ביותר. עבורך.

מנהל פורום משפחה וזוגיות