האם זה בסדר?

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

18/07/2012 | 10:56 | מאת: רותם

היי שמי רותם בת 22 ויש לי חבר מיזה שנתיים בן 24. העניין הוא שמידיי פעם חבר שלי צופה בפורנו, וכשאני שואלת הוא לא מכחיש והוא אומר שהוא רואה לפעמים.חשוב לי להבהיר שיחסי המין שלנו מצויינים ואנחנו מאוד נהנים אחד עם השניה, וזה לא שהוא לא מסופק או משהו כזה אבל לפעמים בזמן מחזור ואם אנחנו לא מתראים כמה זמן אז הוא צופה בפורנו. השאלה שלי האם זה תקין שהוא צופה בזה? או שזה ממש לא בסדר? כמובן שאני הייתי מעדיפה שלא יצפה בזה, אבל אני לא יודעת, אולי אצל גברים זה דבר טבעי ? חשוב לי לשמוע מה דעתך בעניין. תודה רותם

21/07/2012 | 09:26 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום רותם, קשה לי לומר האם זה בסדר או תקין. אני מניחה שאנשים שונים יחשבו דברים שונים, עפי השקפתם ותפיסת עולמם. באופן עקרוני, אני חושבת שהחשוב הוא שאתם מקיימים מערכת יחסים זוגית מלאה וטובה, גם בתחום המיני. אולי את צריכה לחשוה אם זה מפריע לך באמת, לא רק מהמקום של  האם זה תקין או נורמלי, ואם כן לחשוב למה. האם זה פוגע בהערכתך העצמית כאישה, למשל, או האם את מרגישה נבגדת או לבד מתוך הידיעה שבן זוגך גם נהנה מפורנו. אולי אחרי שתביני איך והאם זה באמת מפריע לך, תוכלי להבהיר לעצמך האם זה חשוב לך שיפסיק או שאת יכולה לחות עם זה בשלום.

מנהל פורום משפחה וזוגיות