היי ענבל,

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/07/2012 | 17:41 | מאת: בת אל

היי ענבל, לפני 8 חודשים יצא לילפגוש בחור שנראה לי ממש חמוד באחד הקורסים באוניברסיטה.הסתכלתי עליו פעם אחת,ופתאום הוא קלט שאני מאוד לטעמו ויזואלית...,כך בכל פעם שהיינו נפגשים במסגרת אותו הקורס פעם בשבוע הוא היה מסתכל עלי בהתרגשות ובהתלהבות ונראה כי הבחור פשוט נדלק.יש לציין שהוא אף ניסה כמה פעמים ליצור איתי קשר של דיבור אך זה פשוט לא יצא מכל מיני סיבות..הקטע המוזר בכל הסיפור הזה הוא שגיליתי אחרי כל זה שיש לו חברה ושהוא עומד להציע לה נישואין.מה פשר ההתנהגות של גבר כזה?האם הוא אוהב את מי שאיתו באמת??הוא הרי עומד להתחתן..איך זה קרה שהוא כל כך נדלק על מישהי אחרת בעוד הוא עומד להתחיל את חייו עם האישה שאיתו?? אשמח מאוד לקבל תשובה..אני קצת בהלם.. יום טוב:)

19/07/2012 | 09:44 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אני חושבת שזה לא צריך להפתיע אותך כל כל שגם בחור שעומד להינשא מוצא עניין בבחורות מושכות, במקרה הזה את! אני בטוחה שלצד ההפתעה מהגילוי שהוא עומד להתחתן, בעיקר הרגשת מוחמאת ומסוקרנת, באופן טבעי. נסי לפרגן לעצמך את התחושות האלו, ועברי הלאה! יש הרבה דגים בים, לא?

21/07/2012 | 19:00 | מאת: בת אל

כן,זה אכן לא מפתיע..מה שעניין אותי בהתנהגות הזו,זה האם גבר שאוהב באמת יכול להסתכל כך על בחורה אחרת באותו אופן שתיארתי..?

מנהל פורום משפחה וזוגיות