ריב בין אחיות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

28/06/2012 | 22:31 | מאת: דניאל

אני בת 20 ואחותי בת 24 אנחנו לא מדברות מזה כבר 5 שנים בערך אין לי מושג מה הסיבה היא הפסיקה לדבר איתי פתאום ואני גם היתי בתקופת הטיפש עשרה אז.. אז פחות הפריע לי זה שאני לא מדברת איתה עכשיו התבגרתי וכבר חלפו 5 שנים!! וזה מפריע לי שאנחנו לא מדברות, והעובדה שאנחנו גרות באותו בית מקשה על ענין. לצערי יש לי הרגשה שהיא לא תרצה לדבר איתי אף פעם כי לפעמים אני מנסה להחליף איתה מילה והיא עונה לי כאילו היא עושה טובה. מה עושים? יש פתרון?

29/06/2012 | 12:58 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לאחות אפשר לחוש בכאב שלך על כך שאחותך הפכה לדמות כל כך מרוחקת וזרה לך. זה באמת חבל, וטוב שאת מתעוררת ווחשה היום צורך במציאת פיתרון. אני חושבת שעם כמה שזה קשה עלייך למצוא את ההזדמנות ליצור שיחה רצינית ובוגרת עם אחותך, ומבלי להאשים אותה רק לתאר משהו, במילים שלך ובדרך שלך, על החסר שאת מרגישה ועל הנכונות שלך להתקרב ולהרוויח מחדש את הקשר ביניכם. מכאן ואילך הרבה תלוי גם בה, אני לא יודעת איך היא תגיב אבל אני יכולה להניח שבסיכוי גבוה גם לה יש הרבה שאלות והבנות על הנתק ביניכןן. אולי תוופתעי לגלות שגם היא רוצה להתקרב כמוך אבל לא יודעת איך. בהצלחה!

מנהל פורום משפחה וזוגיות