איך להחזיר את החברה ?

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

24/06/2012 | 23:35 | מאת: ea

אהלן לפני כמה ימים חברה שלי נפרדה ממני ...היינו בקשר שנתיים ובתקופה האחרונה היא ממש סבלה כי התנהגתי ממש לא יפה והייתי מגעיל בתקופה האחרונה שנבעה מבעיות במשפחה אך לא העזתי לשתף אותה בזה ....היא סבלה בערך תקופה של 3 חודשים ואז החליטה ואמרה שנמאס לה והיא לא רוצה את זה יותר ...ניסיתי לדבר איתה ובאתי אלייה ופרקתי לה וביקשתי שתתחשב שאני אוהב ושאני ישתנה בכל כוחי ואני באמת מתכוון לזה ולמדתי מזה המון מהטעויות שעשיתי והבנתי המון ....אני ממש סובל מזה אני באמת אוהב אותה ואני יודע שפגעתי אך היא לא רוצה להביא לי עוד הזדמנות להראות לה שבאמת השתנתי היא אומרת לי שאני יתן לה זמן להרגע והיא תחשבו והיא אמרה שזה כבר לא אותו דבר כמו שהיה אבל אני יודע שהיא אוהבת אותי ואני אותה ואני רוצה ליהיות רק איתה ומוכן לעשות הכל כדי להחזיר אותה ..בקשר שהיה בינינו מאוד אהבנו אחד את השני ואני ממש רוצה שוב ליהיות איתה כי אני פשוט סובל ולא יכול להתקיים בלעדייה. מה לעשות איך לפעול תעזרו בבקשה !

06/07/2012 | 20:47 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אפשר להרגיש את הכאב וחוסר האונים שלך אחרי מה שקרה. אני מבינה שאתה מרגיש שעוד אפשר להחזיר את האהבה שלך ושזה תלוי בך, במידה מסוימת. אני לא מכירה את הסיפור השלם של הקשר ביניכם, ומקווה בשבילך שאכן את הנעשה יש להשיב. ויחד עם זאת, יכול להיות שבשלב מסוים, אם לא תקבל פידבק מתאים מבת זוגתך, יתכן שהדבר הנכון יהיה לעבוד על עצמך כך שתוכל להניח לדברים ולתת לזמן לעשות את שלו. יתכן שהזמן והמרחק יביאו עמם געגוע ואתו גם סיכוי לשיקום של הקשר, אבל.... יתכן גם שהזמן ייסייע לך לקבל ולהשלים עם דברים שאינם בשליטתך, אולי גם עם הפרידה הזו.

מנהל פורום משפחה וזוגיות