זקוקה ליעוץ

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

19/06/2012 | 14:18 | מאת: מיואשת

שלום רב אני אמא לשלשה ילדים קטנים בני שנה וארבע ושש , כל הטיפול בילדים הם עלי בנוסף אין לי משפחה שתומכת ועוזרת ואני צריכה גם לטפל בהורים מבוגרים וחולים.בעלי לא תומך ולא מעניין אותו אם אני קורסת מתחת לנטלשל המשפחה וילדים הוא יש לואת חיים משלו וחי באזור הנוחות שלו.השאלה שלי איך אני עושה איזון בחיים בין טיפול בילדים וההורים?אני כל הזמן לחוצה ,חרדה מכל דבר קטן עיפה ומתוסכלת כל הזמן עולות לי מחשבות שמשהוא רע עומד לקרות,אין לי סבלנות לילדים ,אני מרגישה שאני לא משקיעה בהם מבחינה רגשית כמו שאמא צריכה.האם אני צריכה טיפול תרופתי?פסיכולוגי? אודה לכם על תשובתכם המהירה

24/06/2012 | 15:53 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום למיואשת כן, אני מאמינה שלכל הפחות את יכולה להיעזר בטיפול פסיכולוגי, אולי את מדוכאת מהמצב המתמשך שתיארת-מצב של כריסה מתמדת תחת הנטל בוודאי לא תורם בייצור איזון בחיים ולפעמים עושה נזק של ממש, בוודאי שלך , אבל גם לילדים שתלויים בך. אני חושבת שתעשי הרבה טוב לעצמך אם תזיני את עצמך, נשמע שאת מידיי שקועה,בניסיון לטפל באחרים ולא משקיעה בכלל בעצמך. טיפול יהיה דרך טובה להתחיל לעשות זאת.

מנהל פורום משפחה וזוגיות