לחץ בזוגיות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

11/06/2012 | 09:24 | מאת: מיכל

אני נשואה + 3 ולאחרונה המצב בבית לא משהו. בן זוגי לאחרונה קצת בלחץ מהעבודה, ומבחינתי אנחנו כמשפחה צריכים יותר להיות ביחד... אני מאוד מפחדת שבעתיד הילדים שלי לא יהיו מלוכדים כי אני מספיק שומעת סיפורים על משפחות אחרות. העניין הוא, שהימים היחידים למשפחה שלנו זה בסופי שבוע ובשביל לגבש את כולם אנחנו צריכים את הרכב והרכב מספיק עושה בעיות ובעלי חושב על לקנות רכב חדש, מה שמוביל אותו לעוד לחץ חוץ מעניין העבודה. וזה נפל עלי לחשוב על העניין של גיבוש המשפחה ולא רק זה, בגלל שהוא לחוץ וזה מלחיץ אותי, זה גם משפיע על המערכת היחסים שלנו. אני לא יועת מה לעשות..

12/06/2012 | 10:38 | מאת: שושי

לצאת מהלחץ, לקנות רכב, לטייל ולגבש את המשפחה...

13/06/2012 | 10:07 | מאת: מיכל

הרעיון של גיבוש רעיון הוא באופן כללי וכבר אני חושבת על הרעיון הזה :S אבל צריכה רעיונות.. הילדים בני 3 עד 9, ועוד מעט מתקרב לו החופש... בעניין הרכב, חשבנו לקנות רכב חדש, אולי מיד ראשונה, אבל עם כל הסיפורים שיש היום על אנשים שקונים מפרטי רכבים מיד שניה, אני חושבת שיש מספיק צרות ולא צריך להוסיף. :/

מנהל פורום משפחה וזוגיות