המשך ליחס עם הבעל

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

14/04/2012 | 13:01 | מאת: אוריה

חוסר הפירגון מתבטא מילה טובה פירגון אך שאני ניראת דוגמא, בחג עשיתי פן שבדרך כלל אני לא עושה כולם החמיאו לי ,כמובן שהוא לא הוא אומר לי השער שלך יבש לא יפה אני לא מתיחת למה שהוא אומר אבל למה כול הזמן להגיד דברים שלילים כמה שאני אדבר איתו זה לא עוזר לדעתי זה חינוך מהבית בין ההורים שלו ככה זה היה אני לא מוכנה כול הזמן לספוג ןלספוג לפעמים אני אומרת לא בוא ניתגרש וזהוא אם לא מתאימים כשאני אומרת לו את זה הוא אומר לי אם את רוצה קומי ותלכי את אני לא עוזב את הבית והילדים אני אגדל אותם לבד או שהוא אומר לי מה את רוצה מימני אני בסדר סתם את מחפשת לריב כול הזמן על שטויות אני מסבירה לו שאפשר להגיד לפעמים מילה טובה . במיטה לעומת זאת הוא בסדר אנחנו מסתדרים מצויין הוא מספק אותי. לאחרונה הוא אומר לי שאין לא כוח למשחק המקדים למה?

04/06/2012 | 11:44 | מאת: nofar135

שבוע חדש-דרושים זוגות בני 35-50 לתהליך מרגש ומסעיר להחזרת הניצוץ! מחפשים זוגות שכבר לא מעט שנים ביחד והילדים, העבודה ושגרת החיים שחקו את הזוגיות.כאן תינתן האפשרות לקל ייעוץ מאנשי מקצוע הן מתחום הגוף והן מתחום הנפש והזדמנות להחזיר את הרומנטיקה והניצוץ! מובטחת חוויה מעניינת, מהנה ומרגשת. לפרטים נוספים: [email protected]

מנהל פורום משפחה וזוגיות