נימצאת בדילמה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

06/04/2012 | 14:19 | מאת: רינה

שלום אני צריכה לייעץ עם מישהו שמבין פחות או יותר את מצבי ושייתן לי פיתרון אז אני בת 20 היום אני רווקה מזה 8 חודשים לפני כן היה לי קשר של שנתיים ולפעמים טיפה קשה לי להסתגל להיות לבד..כי הייתי רגילה לחיי זוגיות וגם לחיי מיןעם החבר ועכשיו שאני לבד וביינתים לא מצאתי את פנטנר המושלם לזוגיות וקורה מצבים שאני מחזיקה את עצמי לא לעשות שטויות כמו לעשות סקס עם מישהו ללא מחויבות..כי אני נורא מפחדת כי זה יכול להרוס את השם שלי ואולי זה יכול להרוס את העתיד שלי עם הבן זוג..או שבכלל אפשר להתדרדר כמו הבנות האלה שמחפשות ריגושים .. אז מה מה כדאי לעשות?האם לנסות ?או שפשוט לחכות עד שיבוא הגבר הבא לזוגיות רצינית?

10/04/2012 | 23:15 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, מאוד קשה לי לייעץ לך בעניין הזה. הסוגיה מושפעת הרבה מגישה חינוכית, מהשקפת עולם (שמרנית יותר או פחות) והאופן בו את תופסת את עצמך כאישה וכבת זוג. אני לא רואה שום דבר פסול בלקיים יחסים גם ללא מחויבות בתנאי שהיחסים מוגנים ובטוחים, אבל אני מבינה שלמיהי עם רקע דתי או שמרני יהיה קשה לקבל זאת. בכל מקרה, אין כאן דבר שהוא נכון או לא נכון, רק בחירה אישית שצריכה להתאים לך.

מנהל פורום משפחה וזוגיות