זוגיות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

01/04/2012 | 22:57 | מאת: אוריה

ערב טוב רציתי לדעת לדעת למה הגברים תופוסים את האישה כסעיר לעזאזל כול דבר מעשימים יורדים עליהם לדעתי סוג מסויים של גברים בעלי כזה וממש קשה לי אם זה מה עושים אני הרבה פעמים מנהלת איתו שיחה על זה ושום דבר לא משתנה לדעתי זה חלק מהחינןך שהוא ראה בבית בין אבא לאמא מה עושים אשמח אם תעזרי לי

10/04/2012 | 23:11 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, קצת קשה לי להתייחס לדברייך כי האמירה כללית וסטריאוטיפית. לא כל הגברים מתייחסים כך לנשים. למה שלא תתארי מה הבעיה עם בעלך, ונסי לשאול משהו ממוקד יותר.

מנהל פורום משפחה וזוגיות