שקרים בלי סוף

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

06/01/2012 | 16:10 | מאת: מרי

בעלי שיקר במשך 25 שנה כמעט בכל דבר הרוב בנושא פורנו הוא לא בגד כמה שידוע לי אך הסתכל חיפש אפילו התקשר וטען שזה רק מסקרנות לפי דעתי סקרנות זה 4 5 10 פעמים אך אצלו כל השנים בשנים האחרונות נרגע עקב פיצוץ גדול- גירושין האם ניתן עכשיו לתת תקוה שישתנה ויפסיק

22/01/2012 | 23:32 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, אפשר בהחלט לקוות שהמשבר הגדול ותחושת הסכנה עשו שינוי של ממש, וזה אפילו קורה בחלק מהמקרים (למשל, גברים בוגדים שנבהלו מאוד לאחר שחשו שעלולים לאבד הכל ובעקבות כך חדלו), אבל יש גם סיכוי שלא כך יקרה. בחלק מהמקרים מדובר בהתמכרות של ממש ולכן קיים קושי אמיתי להכחיד את ההרגל. מעבר לכך, האם בעלך מסופק בכל הקשור לחיי המין שלו? זו גם יכולה להיות שאלה רלוונטית, כי יתכן שהוא "משלים את החסר" במקומות זמינים. אולי תשקלי לאפשר לבעלך שיח קצת אחר בנושא, מבלי שיחוש רק נרדף ונחקר בנושאים הללו, כך אולי תוכלי לדעת מהם המניעים האמיתיים לכך שבעלך לא נרגע מהצורך לצפות בפורנו. אגב, לא בהכרח יש בכך פסול בעיניי אם התדירות היא סבירה, אם מסובר בצפייה בלבד, ואם זו מוסיפה לחיי המין שלכם ולא באה במקומם. פעמים רבות זה עניין של השקפה ומידת פתיחות שיש לבני זוג.

מנהל פורום משפחה וזוגיות