עד החתונה?זה אקטואלי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/11/2011 | 18:36 | מאת: רינה

הנושא הוא זוגיות. בעבר שהיתי צעירה קיימתי יחסי מין עם הבן זוג שלי וכיום אני מוגדרת רווקה ועכשיו שהתבגרתי יש לי אינטרס לשמור את עצמי עד החתונה..ושהשאלה שלי זה האם זה אקטואלי?והאם הבן זוג הבא לא יעורר ספקות בכך שאני לא בתולה..וירצה שאני אקיים איתו יחסי מין כמו שקיימתי עם האנשים שהיו איתי בעבר .. מחכה לתשובה..

13/12/2011 | 21:17 | מאת: ענבל מילר היללי

השאלה מאיזה רקע את באה. על פניו, בחברה מודרנית וחילונית, לא רואה איזו סיבה יש לך לחשוב שעלייך לשמור על עצמך כדי להיות אטרקטיבית, הרי אין ציפיה לבתולין. אם את בחורה דתיה או מגיח=עה מרקע תרבותי שמרני, אני יכולה להבין מדוע את חוששת. כתבי יותר:גילך, הרקע שלך.

מנהל פורום משפחה וזוגיות