אובדת עצות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

22/11/2011 | 10:45 | מאת: ליאת

ואני יסביר למה הכוונה אני משקיעה את מרבית האנרגיה שלי בבעלי ובכול המשפחה בלשנות אותם למה עישתה ככה ולא ככה סתם למשל על דיאטה אני עומדת על המישמר ושזה מגיע אלי אין לי כוחות נפשיים להכיל את עצמי ואת חיי אני מרגישה מוחלשת בגלל שאני נותנת להם מקומות משמעותי יותר ממני איך להפסיק ולהרגע מכול זה איפה אני בכול הסיפור הזה הם שואבים ממני אנרגיות מה לעשות ? איך בכול זאת אפשר להגיע אליו מבלי לשלוט ?

22/11/2011 | 23:03 | מאת: ענבל מילר היללי

אני חושבת שחסרה ההתחלה של השאלה שלך, זה נראה קטוע. נסי שוב מהתחלה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות