משבר אמון

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

07/11/2011 | 22:57 | מאת: אור

ענבל שלום, אני בת 35 נשואה+3, עד לפני כשנה יחסי הנישואים שלנו היו בסדר עם עליות וירידות אך עם אמון ללא דופי,שותפות ואהבה. לפניי כשנה בעלי הכיר בעבודתו בחורה והחל להכירה תחילה בענייני עבודה בלבד אך זה התחיל לגלוש לפסים אישיים, שניהם התוודו על רגשות, גם היא נשואה, לטענתו כל מהות הקשר הייתה איך לנתק את הקשר שהיה מושתת רק על שיחות בלבד, באותה תקופה בעלי היה גם בבית חצי בן אדם ולא תיפקד,לאחר שביקשתי ממנו בעקבות התנהגות איומה לעזוב את הבית למחרת הוא סיפר לי הכל וטען שלא היה כלום והוא לא רצה את זה והעניין היה חזק ממנו,אני החלטתי להישאר בשביל הילדים,ביננו הקשר מפורק לחלוטין,האכזבה וזריקת כל שנות האמון כואבת לי בכל יום ואינני מצליחה להתגבר,הלכנו לייעוץ וזה לא עזר מכיוון שהוא בא נעטל שהוא לא עשה כלום, התנהגותו מאז ותמיד ילדותית ואימפולסיבית וכעת אני נשארת בשביל שלילדים תהייה משפחה שלמה,איננו רבים אך גם אין שום קשר ביננו ושובר אותי יותר שמעל חצי שנה הוא אפילו לא פותח בשיחה, האם ניתן לקבוע איתך?

11/11/2011 | 12:02 | מאת: ליאת

הי. אני עברתי את אותו הדבר שאת עוברת. בעלי לשעבר (!!!) יצר קשר באינטרנט עם אישה אחרת ללא קשר מיני לטענתו. גם אני החלטתי להשאר לטובת הבן שלנו אבל תוך מס' חודשים הבנתי שאני לא עושה לבן שלנו שום דבר טוב בחיים. הילד לא רואה דברים חיוביים. הוא לא גדל לתוך אהבה ובעתיד הזוגיות שלכם תשפיע עליו מאוד בקשרים. לציין כי העניין היה לפני 6 שנים והיום אני בזוגיות מדהימה עם תינוקת משותפת. לא נשארים לטובת הילדים. מצטערת. הילדים יגדלו ויעופו להם לחיים שלהם ואת תישארי תקועה עם האבא שלהם. תעשי מה שטוב לך. תשמרי על טובת הילדים תוך כדי הגירושים. אני מאוד מאושרת מהצעד שעשיתי וכל יום אומרת תודה לגרוש שלי על מעלליו כי היום יש לי את מה שמגיע לי. בהצלחה.

11/11/2011 | 15:31 | מאת: אור

ראשית תודה על התמיכה, גם בעלך הביע צער רב על מה שעשה וטען שלא רצה את הקשר? ושאלה נוספת האם הלכתם לטיפול זוגי? אצלי זה לא עזר והגרוע הוא שהוא שבוי באמונה שהוא לא עשה כלום אלא נלחם בייצר... לי מאד קשה, כל יום יותר מקודמו ואני נקרעת בין "שלמות המשפחה" לרצונות האמיתיים שלי ושוב תודה...

מנהל פורום משפחה וזוגיות