כוונות זדוניות?

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

21/10/2011 | 13:27 | מאת: פלונית

כשאני נפגשת ברחוב עם אדם המוכר לנו (שנינו נשואים) תמיד מחמיא לי. הפעם נוסח דיבורו היה שונה "את נראית מאד מאד צעירה, את מוכנה שאכיר לך מישהו"?.הייתי בתדהמה, הגבתי שאני לא מחליפה את בעלי באף אחד. האם מנסה לגשש, לבחון אם אני אהיה מוכנה לבגוד עימו? האם סתם צחק? בעיני גם בצחוק לא אומרים לאישה נשואה. מה דעתכם על הנ"ל?

26/10/2011 | 21:56 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום , כן, בהחלט נשמע שיש לבחור כוונות כלשהן לא תמימות עבורך, בין עם עבורו או בשביל מישהו אחר. מדוע את כל כך מזדעזת? כנראה שאת אישה מושכת ושאותו בחור מתעניין בך. לא כולם מקדשים את ערך הנישואין והנאמנות, בגידות הן לא דבר נדיר כפי שאת יודעת. אני בהחלט יכולה להבין אם את נהנית מהחיזור הזה, גם אם את יודעת שלעולם לא תממשי בגידה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות