מרגישה כבולה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

22/09/2011 | 17:02 | מאת: יעל

נשואה+4 בעל אוהב אבל...... מרגישה אסירה בתוך הבית לא מאפשר לי צאת עם אחותי, ממספר לי את היציאות לא רואה בעין יפה כאשר בא לי לצאת עם חברה ולהתאוורר בלי לחפש ביביסיטר ושהוא ישמור על הילדים. מה לעשות

03/10/2011 | 23:01 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, אכן נשמע שבעלך מעט רכושני כלפייך, ולכן לא מפליא שאת מרגישה כך. לא ברור לי מה הרקע להתייחסותו זו כלפייך- משפחתי, תרבותי, אישיותי? ומעבר לכך, איך את רואה את הדברים ומה ניסית לעשות כדי "להשתחרר מהכלא"- עד כמה עמדת על זכויותייך בקשר ועד כמה את באמת מאמינה שמגיע לך חופש מהסוג שתיארת. כל אלו דברים שעלייך לברר עם עצמך. אחר כך, מציעה לך לפתוח את הדברים מול בעלך, אם הוא אוהב אותך כפי שתיארת הוא צריך להיות מסוגל לשמוע ולהכיל את מה שקשה לך וחסר לך ולהגיע איתך לאיזושהי פשרה בעניין.

מנהל פורום משפחה וזוגיות