קשיים בחיי הנישואין

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

13/07/2011 | 21:57 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני נמצאת בזוגיות 5 שנים, אני בת 34 ובעלי 37 יש לנו ילד אחד, אנחנו רבים המון וכבר נהיה לי ממש קשה, אנחנו כבר לא מקיימים יחסים , וגם אם זה קורה פעם בחודש אין שום עניין מצדו לפרגן לי, אני מרגישה שכל הזמן הוא מתלונן פוגע ולא מפרגן בכלל, שום דבר לא מספק אותו אני אחרי יום עבודה מייד עוברת למשמרת שניה עם הילד, משחקת איתו, לוקחת אותו לפעילויות, מכינה ארוחת ערב, עושה כביסות, מסדרת את הבית והוא איך שהוא מגיע מעיר לי הערות, למה זה לא במקום למה זה לא בסדר , אני מרגישה שאין לי כבר כח, הוא מרים עליי את הקול ומצפה שאני אהיה האישה הכנועה והשקטה שלא עונה בחזרה אז אני אומרת לו שנמאס לי מההתנהגות שלו, הכי נח לבוא מאוחר מהעבודה ולהעיר הערות במקום שהוא ייקח על עצמו חלק מהמטלות! אבל כלום, הכל עליי וגם הצעקות ובסופו של דבר הוא גם צועק עלי שאני צריכה להתבייש באיך שאני מתנהגת למרות שאני באמת לא עושה כלום אוף אני כבר ממש לא יכולה איתו, הוא כל כך קשה ואטום ורואה רק את עצמו

18/07/2011 | 20:54 | מאת: ענבל מילר היללי

הקושי שלך בהחלט עובר דרך מה שכתבת, אם זה המצב לאורך זמן ואת לא רואה דרך להיחלץ ממנו בכלים שיש לך/לכם, גשי לטיפול. אם עוברות בך מחשבות על פירוק הקשר עדיף שתלכי לבד , אבל אם את עדיין מאמינה בקשר הזה, נסי לדאוג שתגיעו לטיפול זוגי, שם תוכלו להעמיק בהבנה של מקור הקשיים ולטפל בהם.

מנהל פורום משפחה וזוגיות