הורים והצלת זוגיות!

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

04/10/2010 | 20:59 | מאת: טל

שלום בעלי בן יחיד בן 34,שהוריו כל יום מתחקרים אותו אם אנחנו מסתדרים בזוגיות ואם טוב לילדים.כל יום אותם שאלות.שבעלי עונה להם באותם תשובות של כן/לא.(כך הוא אומר לי לפחות). יש לציין שבעלי מאוד עצמאי וגם אבא שלו רצה שיהיה עצמאי ויעזוב את הבית שהכרנו!ואנו נשואים חמש שנים ואוהבים. הבעיה שלי זה נראה מוגזם וחדירה לפרטיות היום יומית!ואני מרגישה עם זה לא טוב.מה לעשות?

04/10/2010 | 21:34 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום טל, שאלות מעין אלו, במיוחד כשמתקיימות על בסיס יומיומי, בהחלט יכולות להיחוות כלא נעימות וחודרניות. יחד עם זאת, נראה שבעלך מצא לו דרך מתחמקת להתמודד איתן, ושהוא לא ממש מאפשר להם להיכנס לחייכם. כל עוד תוכלו אתם לשים גבול ברור בינם לבינכם, באופן שלא מאפשר להם לחדור יותר מידי, הרי ששום דבר לא צריך להפריע להרמוניה שלכם. לא בטוח כלל שעימות ישיר איתם בנושא יביא לתוצאות המיוחלות, למרות שלא מזיק לנסות. במצבים מסוימים הדרך הטובה ביותר להתמודד עם התנהגות חודרנית, היא דווקא להחליט החלטה פנימית שלא לאפשר לצד החודרני כניסה לחייך. אם את תרגישי בטוחה בזוגיות שלך ובשלום ילדייך הרי שהשאלות האלו יהיוו עבורך מטרד חולף ולא יותר מכך.

05/10/2010 | 06:56 | מאת: טל

שוב שלום, הבעיה שהם מאוד מנסים להשפיע על בעלי לעשות דברים שלא נראה להם בהתנהלות שלנו.כי פעמים בעלי כן משתף בדברים יומיומים.והם גורמים לא פעם לעימותים ביננו.

מנהל פורום משפחה וזוגיות