פרידה ...

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

18/06/2011 | 14:08 | מאת: דנית

אני וחבר שלי הינו יחד שנה וחודשיים. הוא נפרד ממני לפני שבועיים. הבנתי שקשה לו עם זה- רק כי הוא מרגיש חרא עם עצמו שהוא פגע בי. אבל שהוא שלם עם הפרידה הזו. היום חבר שלו החזיר לי את הדברים שנשארו אצל האקס וכמובן ששאלתי אותו אם אולי הוא סיפר לו מדוע נפרדנו? הוא אמר שאני מדהימה ויפה ושכיף לו ושהקשר במקום טוב.. מסתבר כדי לא לפגוע בי. ושזה לא בא ממקום אמיתי. שנה וחודשיים ולא אמיתי? לעבור הלאה?

18/06/2011 | 15:29 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום דנית, חבל שהיית צריכה לשמוע דברים שכאלו מגורם שלישי. אני מתארת לעצמי שקשה לך מאוד, כי נפגעת ואת ממשיכה להיפגע. לשאלתך, אני מאמינה שאת כבר יודעת את התשובה בעצמך, רק שקשה מאוד ליישם ובאמת לעבור הלאה. אני מתארת לעצמי שחלק בך עדיין לא השלים לגמרי עם האובדן הזה, אבל ככל שאת שומעת עוד ועוד דברים מהסוג הזה (למשל, שהכל לא היה אמיתי) זה מקל עלייך להבין שזה מה שכדאי וצריך לעשות. למענך. לגבי הדברים שנאמרו, מציעה לך לשחרר ולא לנתח שם יותר מידי. אם הרגשת שזה היה אמיתי, סביר להניח שלא דמיינת, אבל אם כך הוא מרגיש כרגע, זה שלו. עשי את מה שטוב לך את כדי להתגבר על הפרידה הזו. יתכן שזה יקח עוד קצת זמן, פרידה היא כואבת ודורשת את זמן העיכול שלה.

19/06/2011 | 14:27 | מאת: דנית

אני לא יודעת כמה הגורם השלישי יודע.. הוא חבר מאוד טוב שלו אבל רק האקס שלי יודע בדיוק מה הוא מרגיש. הוא לא הבן אדם הכי פתוח.. אני בטוחה במליון אחוז שהדברים שנאמרו לי היו אמיתיים. אין לי ספק.. והוא תמיד היה תומך בי מאוד ודואג לי מאוד.. תמיד היה שם בשבילי.. אני מצידי דחפתי אותו להתחיל לעבוד וללמוד (מה שלא היה עושה לפני כן).. ולהתגבר על פחדים שהיו לו שהוא אמר שבלעדיי אין שום סיכוי שהוא היה מצליח לעשות את כל הדברים האלו ... עכשיו מסתבר שהוא כנראה עוזב את מקום העבודה שלו ... הוא מאוד מבולבל לפי מה שהבנתי. אני לא יודעת למה. הוא לא שיתף וגם כששאלתי אם הכל בסדר תמיד התשובה היתה שכן.. הוא לא היה מדבר על הדברים ורק כשהוא לא יכל יותר הוא דיבר על זה והחליט להיפרד.. האם יש טעם לנסות לדבר איתו? להראות לו שכן היה טוב וככה אמור להיות קשר? הוא לא מנוסה בקשרים.. ואולי רוצה להתנסות לראות "מה עוד יש בחוץ" אבל לי יש הרבה ניסיון ואני יודעת שמה שיש ביננו זה טוב. לא היינו רבים תמיד היה לנו מעניין וכיף ופוגשים חברים, משפחה, מסיבות, טיולים, טיסות.. מוזר לי שזה נגמר.

מנהל פורום משפחה וזוגיות