השלכות מפגיעה מינית

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

31/12/2022 | 22:33 | מאת: בחורה

שלום בגיל 16 עברתי פגיעה מינית מבן אדם שהיה מוכר לי. ברחתי באמצע אבל עדיין נפגעתי .. כמה חודשים אח"כ הייתי בוכה הרבה ומתלבשת בהרבה שכבות..,בפועל לא עברתי איזשהו טיפול רגשי. עברו כמה שנים ולאחרונה התחלתי לחשוש שאולי יהיה לי רתיעה מלקיים יחסים עם בן זוגי בגלל הפגיעה. אשמח לעזרה תודה תודה רבה

שלום. באשר לחוויה הטראומטית שעברת והשאלה היא באמת מה נותר מה נשאר בתוכך מהחוויה הקשה הזו. באשר לרתיעה לקיים יחסים זו שאלה מורכבת שלבטח יהיה יותר קל לענות עליה כשאת נמצאת במקום הזה. אם הנושא מטריד אותך ואת חשה בבעיה רגשית ורתיעה אני ממליץ לפנות לפסיכולוג או לאחד מהגורמים המקצועיים שמציעים עזרה ותמיכה לנפגעות פגיעות מיניות.

מנהל פורום משפחה וזוגיות