גישות שונות לטיפול משפחתי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

19/05/2011 | 13:41 | מאת: יגאל

שלום רב, האם תוכלו בבקשה להפנות אותי לספרים/מאמרים העוסקים בגישות שונות לטיפול משפחתי כגון הגישה האסטרטגית, המבנית, החווייתית ועוד. רוב תודות על העזרה :))

22/05/2011 | 22:59 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום יגאל. לצערי לא מכירה ספרות בנושא. אני פסיכולוגית קלינית בהכשרתי ולא מטפלת משפחתית כך שלא ממש מכירה את הספרות בתחום. פנה לכל ספריה במדעי החברה וודאי יכוונו אותך.

27/05/2011 | 14:19 | מאת: ד"ר עפרה שלו

שלום יגאל, ספרים על טיפול משפחתי יש בשפע גם בעברית. ספר קלאסי שמתאר את הגישה המבנית הוא הספר של סלוודור מינושין משפחות ותרפיה משפחתי וספר נוסף שלו נקרא מיומנויות בטיפול משפחתי. יש ספר של היילי בעיות משפחה. בהצלחה, עפרה שלו

27/05/2011 | 18:06 | מאת: יגאל

מנהל פורום משפחה וזוגיות