התנהגו האקס

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/05/2011 | 23:35 | מאת: שואלת

ברצוני לשאול משהו שמטריד אותי ואשמח באם תעזרי לי. חברי הקבוע צילם אותי ותייג את תמונתי ב"קיר" בפייסבוק (כך שיש כנראה את האפשרות שכל חברי הפייסבוק שלי רואים את תמונתי) וכן תייג אותה בדף הפרופיל של הפייסבוק. אינני מבינה מדוע לתדהמתי הרבה האקס שלי לשעבר ראה את תמונתי, מייד תייג אותה בדף הפרופיל שלי בפייסבוק , מה זה נתן לו, הרי חברי תייג, מה גרם לו להכניס את תמונתי בפייסבוק שלי? אולי ראה את זה על ה"קיר" אצלו בפייסבוק ורצה כאילו לשלוח את תמונתי לפייסבוק שלי? או שיש משהו שמסתתר מאחורי זה. תודה על העזרה.

22/05/2011 | 22:51 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לשואלת,באמת שאין לי מושג מה רצה להשיג בכך האקס שלך, רק הוא יכול לענות על זה. מעבר לכך, אני חייבת להודות שלא ממש ברור לי מה קרה שם- מי תייג את מי ואיך. מדוע זה כל כך חשוב לך? אם את במערכת יחסים וטוב לך, מציעה לך להניח לעניין ולהטריד את עצמך בכך כמה שפחות. אם לא תגיבי, לא תגררי תגובה נוספת מהאקס והכל יגמר בזה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות