הפרש גילאים גדול בין אחים

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

12/05/2011 | 15:43 | מאת: חגית

שלום, יש לי ילדה אחת והיא בקרוב בת 8. אני שוקלת להביא לא אח או אחות. כדי שלא תהיה לבד (קודם לכן לא יכולתי כי הייתי לבד). לאור הפרשי הגילאים הגדולים שיהיו ביניהם רציתי לדעת אם יש סיכוי שהן/הם יהיו קשורים אחד לשני/לשניה (גם בתווך הרחוק יותר) כי שמעתי שבהפרשי גיל כאלה אין קשר בין האחים.אפשר להגיד שאני רוצה להיכנס להיריון רק בגללה. כדי שלא תהיה לבד. לכן השאלה הזאת חשובה לי. תודה

22/05/2011 | 22:47 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום. יכול להיות קשר טוב ויכול להיות קשר טוב, קרבת הגיל רק מעלה את הסיכוי לקשר טוב, אבל זה עדיין לא ערובה לכלום. מציעה לך לבדוק עם עצמך האם את מוכנה מכל הבחינות לילד נוסף, זו נראית לי השאלה החשובה יותר, מאחר ואם תביאי ילד נוסף מבלי באמת לרצות בכך, עלולים להיות מחירים רגשיים עבורך ועבור כל המעורבים.

מנהל פורום משפחה וזוגיות