חברה של הבן והוא בן יחיד

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/06/2021 | 19:30 | מאת: אורית

שלום, יש לי ולבעלי בן יחיד הוא חייל שמגיע הביתה בסופי שבוע בלבד, כשהוא בבית אנחנו מתמלאים באנרגיות, אנחנו משפחה מוסיקלית והבן תמיד היה חלק בלתי נפרד מההוואי החברתי שלנו הן בהופעות והן עם החברים , לפני שנה החל לצאת עם בחורה שהיתה איתו בקורס בצבא, היא גרה בצפון ואנחנו במרכז, כל סוף שבוע היא באה אלינו והוא נוסע אליהם ולא יוצא לנו זמן איכות משפחתית רק אנחנו, לצערי בעלי סובל מהרבה בעיות בריאותיות והנוכחות של הבן שלי עושה לו טוב, כנ"ל גם אצלי, חסר לי הזמן איכות איתו, שאלתי האם לשתף אותו בתחושות שלנו? יש לציין שיש לו רכב וגם לה יש רכב כך שהם יכולים לנסוע כל אחד לביתו בחמישי ופעם שהיא תבוא אלינו ופעם שהוא יסע אליה, ככה נוכל גם לבלות איתו לבד

שלום רב אני בהחלט מבין את ההרגשה שלכם ונכון יהיה לשתף את הבן ולהגיע עימו להבנה והסכמה ממקום של ראייה משותפת, לא ממליץ ליצור מצב בו הוא ירגיש "אנוס" או במצב בו הוא אמור לרצות אתכם, הסבירו לו שיחד המשפחתי חשוב ותורם לכם ונסו שלמוע ממנו איך הוא רואה את הדרך לשמור על הקשר המשפחתי תוך כדי זה שהוא עצמאי ויכול לפתח קשר הכרחי עם חברתו בהיותו בשלב זה של החיים

מנהל פורום משפחה וזוגיות