חוסר רגישות ואמפתיה ממשפחה מורחבת

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

20/12/2020 | 22:41 | מאת: לינדה

היי ד"ר אני בת 39 עם הפרעת אישיות הפרעת דכאון וחרדה אימא שלי יש אוסידי לאבא שלי התחלת דמנציה אני גרושה ללא ילדים גרה עם הוריי....טובנוסף לכל מתברר שהדודות מאשימות אותי בחוסר יכולת של אחי למצוא כלה.(רווק צעיר ממני ב5 שנים) שלא לדבר על כך שנמאז גרושיי בגיל 24 מאחלות לי להשאר לבד כי מי ירצה גרושה? סבחורה משומשת? לצערי הרב אימי מאוד תלותיתל בי ולא מוכנה לבקר את האחיות המעפנות שלה בלעדיי...ורוב הזמן הן משפיעות מאוד לרעה על מצבי הנפשי הרעוע ממילא? כנ"ל לציין שאינה מאפשרת לי לקבל טיפול פסיכולוגי בטענה שאני אדבר על המשפחה בטיפול ואתמודד עם בעיותיי לבד? פניתי לרווחה נתקלתי באטימות מחרידה ומבחילה? מה יכולה לעשות? מרגישה במלכודת,. מצבי הנפשי רע ביותר....ואין לי עם מי לדבר גם תרופות נוגדות דכאון אחרי השפעתן הרעה והמסרסת של דודותייי לא עוזרת כבר

שלום רב מתוך הדברים שעולים בהודעה עולות בעיות במספר תחומים כמו גם בפן הרפואי שאני ממליץ שיטופל על ידי רופא משפחה או פסיכיאטר., אני לא עוסק בנושאים אלה, בצד כל אלה ממליץ שאנשי רווחה יהיו מעורבים בנושא ההורים ובאשר אליך ואל אחיך מציע כי תפנו ליועץ או מטפל משפחתי, אני בהתמחותי עוסק יותר בתחום הזוגי והאישי. עוד הייתי ממליץ למרות כנראה הסביבה הטבעית לנסות למצוא לכם חיים עצמאים גם לך וגם לאחיך בעיקר כדי לא לייצר לעצמכם תלות שתייצר בעיות נוספות מעבר לבעיות המפורטות, ולא לתת להשפעות הסביבתיות ליפול כמטלה נוספת עליכם כגון אחיות דודות וכו שהזכרת אותם. את חייבת למצוא דרך לטפל בעצמך כדי לא להיקלע למציאות קשה יותר. בהצלחה

22/12/2020 | 21:16 | מאת: לינדה

תודה רבה על העצה המועילה

מנהל פורום משפחה וזוגיות