הרטבת לילה של הבן בן ה 6

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

01/05/2011 | 21:12 | מאת: שיר

אני גרושה מזה 3 שנים . בני הבכור בן ה 6 התחיל להרטיב בלילה. הוא מרטיב כפעמיים בלילה ונראה כי התופעה מצביעה על מצוקה רגשית. לאחר ששוחתי איתו הוא טען כי הוא מפחד שאגרש אותו מהבית. אני מניחה שאלו הם פחדיו לאחר הגירושים. אני נואשת ואינני יודעת מה לעשות. שוחחתי עימו והבהרתי לו שלא אעזוב אף פעם אך נראה כי זה אינו משכנע אותו. יש לך עצה?

12/05/2011 | 13:47 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אכן נראה שהרטבת הלילה בשילוב עם הדברים האחרים שציינת מצביעה על כך שבנך במצוקה רגשית כלשהי. שכנוע רציונלי במצבים כאלו בדרך כל אינו מספיק, וצריך התייחסות רחבה יותר. ממליצה לך לפנות לפסיכולוג ילדים להתייעצות.

מנהל פורום משפחה וזוגיות