בר מצווה ובת מצווה של שני ילדיי

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

04/05/2019 | 23:12 | מאת: לילך

. שלום . חגגנו לפני חצי שנה בר מצווה לבן . לאחר חודש הבן הבכור התחתן , לפני שבועיים חלה בת המצווה של הבת הקטנה. .לבת לא ערכנו ארוע משפחתי אלא מסיבה לכיתה . האחים והאחיות שלי ברכו בהודעה בלבד את הילדה ולא הביאו לה אפילו מתנה קטנה לתשומת לב . האם אני צודקת בכך שנעלבתי מהתנהגות זו ?

שלום רב אני מבין את הפגישה , אולם עושה רושם שמתן המתנה הוא סימפטום למערכת היחסים שלכם שאני כמובן איני מודע לה ולכן קשה לי לענות, בכל משפחה יש דברים שונים שמקובלים, יתכן ורקע של יחסים שיש בינכם הביא אותם להגיש מתנה כמחויבות כשהוזמנו לארוע, וברגע שלא מתקיים ארוע, יתכן שהדבר מייתר את המחויבות של שבני המשפחה , אם אכן הדברים כך הרי המתנות הן בגדר סימפום למערכת יחסים עמוקה יותר. בהצלחה אגב הבחירה להעלב היא כולה שלך

מנהל פורום משפחה וזוגיות