זוגיות מחוייבות ומיניות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

07/02/2019 | 16:28 | מאת: עידן

שלום רב אני בקשר עם בחורה כשנה ומאז תחילת הכירותינו יש לנו משיכה הדדית אדירה וסקס מדהים מעבר לכך היא מביעה רצון ונכונות לקדם את הקשר למגורים משותפים ולמיסוד . ואני נרתע מכך מפני שלגביי מעבר לסקס איתה איני מוצא בה כל עניין ומחוץ למיטה אין לי כלל רצון וחשק להיות בקרבתה

נו.. אז לאיזו תשובה אתה מצפה ממני כאיש מקצוע לתת לך, אם החלטת ובחרת אותה כפרטנר מיני ולא מעבר לזה? לא הבנתי את השאלה את הדילמה? בסופו של יום זה בינך לבין עצמך ואולי על מנת לא להשלות אותה תבהיר לה את מחשובתיך וכוונותיך. תמנע כאב ואשליה. ובהצלחה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות