זוגיות והפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

05/02/2019 | 16:12 | מאת: עמי

שלום רב נקלעתי למערכת קשר זוגי עם בחורה שסובלת מהפרעת אישיות ושינויי מצבי רוח תקופה ארוכה אני מנסה לסיים איתה את הקשר ופשוט לא מצליח והיא בכלל לוחצת על חתונה ובטוחה שנגור יחד ונתחתן ולי כבר מאוד קשה איתה מבחינה נפשית לא יודע איך להיפרד ממנה אני כל עולמה והיא מאוד תלויה בי רגשית אני במבוך נוראי

שלום רב אני מביןאת הסיטואציה הלא קלה שבפניה אתה עומד ואת הקונפליקט הריגשי. אם גמלה בליבך ההחלטה לסיים את הקשר אזי עם כל הצער והכאב אתה צריך לקחת את בת זוגתך לשיחה , להסביר לה כי בשלב זה של חייך אינך בשל לקשר ואינך רוצה לייצר אצלה תקוות שווא , לייצר כאב ולמנוע ממנה את האפשרות שלה להמשיך בחיים, עליך להסביר לה שגם לך הסיטואציה אינה נוחה אינה קלה אך מתוך מחשבה בוגרת שנכונה לחיים של שניכם אתה מבקש לסיים את הקשר ולאפשר לכל אחד מכם להמשיך בדרכו שלו. זו שיחה קשה , לא נעימה אך היא מחוייבת המציאות ובעיקר בהמשך צריך לדעת להיות מסוגל לעמוד מאחוריה. בהצלחה

מנהל פורום משפחה וזוגיות