בעיות בזוגיות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

24/04/2011 | 12:15 | מאת: אירית

אני נשואה מזה 18 שנה וכל השנים האלה היו מלא סיבות לכך שבעלי נסע לאר"הב לאח שלו בשנים האחרונות זה ממש התחיל להכעיס אותי וסירבתי בכל תוקף שהוא יסע לבד אבל זה לא ממש עזר לי...פעם זה היה כדי להפתיע את אחיו ליום הולדתו 50 וכל מיני סיבות אחרי הפעם האחרונה שהוא נסע (שנה שעברה) הוא הבטיח שהפעם הבאה שלנו תהיה ביחד עכשיו שוב יש סיבה לנסיעה לבת מצווה של הבת של אח שלו שגרה עם גרושתו של אחיו והוא רוצה שהוא יגיע ובלי שום בעיה הוא מוכר אותי בשניה ואת ההבטחות שלו אליי בשבילו בדיוק עשיתי ויזה לי ולילדיי אבל בתאריך הזה יש לי בעיה ועכשיו אנחנו ממש בבלאגן אני ממש מדוכדכת וחסרת מצב רוח ורוצה עצה איך להתנהג תודה מראש

26/04/2011 | 22:05 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום אירית, אני מבינה את הרצון שלך ליהנות גם את מנסיעות לחו"ל, ובאמת נשמע מאיך שהצגת את הדברים שבעלך העדיף לא פעם ליהנות לבד. אם מדובר במשהו המשכי, ובתחושה כללית שלך איתו- שהוא משאיר אותך בחוץ, מזניח אותך ונהנה בלעדייך- צריך לפתוח את זה איתו, אולי בטיפול זוגי. אם זה עניין נקודתי כרגע סביב הנסיעה, בדקי אפשרויות טכניות לתקן את המצב. אם יש אירוע באמת כמו בת מצווה- אין מה לעשות, זה מתקיים בתארך מסוים ואין איך להזיז. אם חשוב לו לנסוע כעת אני לא רואה למה זה צריך להימנע ממנו. בלי קשר, בהזמנות אחרת, חשוב שתימצא דרך שגם את תוכלי לבלות בנסיעות לחו"ל- עם בעלך או בלעדיו- כדי שלא תחושי ממורמרת ותוכלי ליהנות מתחושת הדדיות בתוך הקשר. במקום לכעוס, נסי לשבת עם יומן יחד עם בעלך, ולראות איך אפשר לקדם את המטרה הזו בהקדם.

מנהל פורום משפחה וזוגיות