מחשבות מטרידות הקשורות לעבר של בת הזוג

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

06/01/2019 | 12:08 | מאת: אא

שלום לעיתים (בתקופה האחרונה קרובות) מעסיקות אותי מחשבות מטרידות הקשורות בבני הזוג מהעבר (שלפני הנישואים 15+שנים) של בת זוגי. המחשבות עוסקות בתחום המיני. איך נפטרים ממחשבות אלו? אציין שלתחושתי הזוגיות שלנו טובה מאוד. תודה

שלום רב באם אתה מציין שהזוגיות שאתה חווה טובה ובהקשר המיני גם מספקת אני מקווה , הרי עדיין יש מקום לברר סוגיה זו ומדוע דווקא היום ובתקופה זו, הדברים האלה דורשים ברור מעמירק יותר ואני ביועץ ומטפל עם כל רצוני רק על סמך מה שכתבת לא אוכל לתת בידך את הפיתרון למחשבה זו . ראשית יש להבין מדוע הן מופיעות ובכל זאת יש גורם כזה או אחר שמביא אותך לכדי חשיבה, כשהסיבה תהיה ברורה ניתן יהיה ביתר קלות לנסות ולטפל במחשבה. אם הדבר בעיניך לא ממש חושב ומטריד נסה להדחיקה ברגע שהיא מופיעה ועבור למחשבה יעילה יותר. אם תרצה לברר את הסיבה או הסיבות אתה מוזמן ליצור קשר. בהצלחה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות