שאלה לגבי ההסמכה שלך

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

30/09/2018 | 15:29 | מאת: מיכל

אתה נותן ייעוץ בתחום זוגיות? מה ההשכלה שלך בתחום? פסיכולוג קליני? עברת הסמכה (ארוכה) כיועץ משפחתי? אשמח לדעת לפני שאני מתייעצת.

שלום גברת נכבדה: לשאלותייך אתייחס ואומר כי מערכת זאפ דוקטורס, איתרה בחנה ובחרה את מיטב המומחים שהיא מצאה לנכון כדי לתת מיידע ועזרה לאזרחי ישראל באשר הם ללא כל תמורה. אם את לא בטוחה בסטנדרטים המיקצועים ובנסיון של מיגוון התחומים באתר , { אגב לצד כל מומחה בתחומו יש פרוט על האיש מומחיותו ונסיונו} את מוזמנת לקבל מענה לסוגיות שלך במקום אחר. תודה ובהצלחה

מנהל פורום משפחה וזוגיות