אימי מכתיבה לנו מה לעשות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

25/01/2018 | 19:26 | מאת: שירי

אמא שלי מכתיבה לי מה לעשות בכל תחום בחיים,לדוגמא היא כועסת עליי שאני משתמשת בסבון פנים,(למרות שהסברתי לה שיש לי פצעים ושהסבון עוזר לי) היא מתכחשת לעובדה שיש לי פצעים ואומרת שחברות הקוסמטיקה סתם לוקחות כספים והמוצרים עלולים להרוס לי את הפנים...בגללה כל הפנים שלי מלאות פצעים ואין לי מה לעשות.היא גם חייבת לדעת איפה אני ומה אני עושה בכל רגע נתון והיא לא מפסיקה לצעוק עלי כל הזמן,אני מרגישה שאני שונאת אותה..מה עושים?

שלום אני מציע שהפיתרון הטוב ביותר למחלוקת בינכם , כיוון שמדובר על בעיה רפואית ואו אסטטית ,היא לגשת עם אימא שלך לרופא עור ולקבל את הטיפול הנדרש, לחילופין את ואימא יכולות להיכנס ולהתייעץ עם רוקח ולקבל המלצה מתאימה ובדרך זו יסתיים הויכוח המיותר. בהצלחה.

מנהל פורום משפחה וזוגיות