אח שלי בעייתי ואני חייב עזרה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

12/06/2017 | 00:13 | מאת: אנונמי

אהלן שלום, רציתי להיות בעילום שם מכיוון שזה אישי מאוד. רציתי לספר סיפור ישלי אח בן 30 שפרש מבית ספר שלא מודע לחיים שלו שהשלים בגרויות שכול הזמן ההורים שלי שילמו עליו טונות של כסף רק כדאי שיצא מהבועה שהוא חיי בה שכולם צריכים לעזור לו והוא לא לעצמו הוא ממש בעייתי ניסינו הכול מגיל קטן הוא היה בעייתי ואני בתור אחיו הקטן לא מסוגל לראות אותו סובל ורב עם ההורים ואני רואה את ההורים של מתאיישים ממנו ניסנו הרבה פסיכיאטרים ופסיכולוגים בשבילו ותמיד הוא שיקר להם ולנו פשוט עבד על עצמו אבל למה אני כותב את כול זה? בגלל שאני היחידי שלא מתאייש אני מאמין שהוא יכול לצאת מזה ולגלות את עצמו מחדש ואני חייב את עצתך זה קשה מאוד לא סתם אני כותב פה חייב עזרה תודה רבה.

שלום, מהכתוב עולה כי מדובר בריטואל של שנים רבות, אחיך אדם בוגר ושוב קשה לי לחוות דעה או לתת עצה מהותית מבלי שאני יודע את הרקע ופגשתי בו, הצעתי היא, שאם אתם בקשר טוב, קיים עימו שיחה מתוך דאגה ואיכפתיות ויחד תפנו לגורם רלוונטי , איש מקצוע שיוכל לסייע וללוות אותו בדרך הנדרשת לתכנון חייו מחדש. עושה רושם כי ללא עזרה מקצועית הדבר עשוי להיות בעייתי למרות שעל פי מה שכתבת דברים שכאלה נעשו ונוסו בעבר. בהצלחה

מנהל פורום משפחה וזוגיות