חיפוש בת זוג צעירה בהרבה ממני

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/02/2017 | 16:14 | מאת: יוחנן

אני רווק בן 57 ללא ילדים, ובגלל שאני רוצה ילדים משלי, אני צריך למצוא בת זוג צעירה ממני לפחות ב-15 שנה. כצפוי, למצוא בת זוג כזאת זה קשה מאד. באלו דרכים כדאי לי לנקוט על מנת בכל זאת להגדיל את הסיכוי ? תודה.

שלום מבין את רצונך וגם כאן אין פיתרון קסם. נדרשתת הכרות איתך , הבנה למה חיכית עד היום ,איזו מערכת יחסים אתה מבקש, האם נישואים לכל דבר? האם שותפה לעשיית ילד? מה מצבך האישי? הכלכלי? ישנן דרכים רבות כיום למצוא פיתרון , והדרכים שאתה מבקש לשמוע עליהן ,הן פועל יוצא של מי אתה מהי אישיותך? מהם תחביבך? היכן אתה מתגורר? לאיזו מערכת יחסים אתה מצפה? האם הגברת המיועדת צריכה להיות רווקה? גרושה? וכו הנושא מורכב ומצריך ידעת פרטים חסרים ורק אחריהם ניתן לטוות את הדרך הראויה. מזמין אותך ליצור קשר על מנת לסייע לך מתי וינברג 0542137277

מנהל פורום משפחה וזוגיות