שאלה קשה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

28/03/2011 | 19:43 | מאת: משה

אני נבוך מאד לשאול, אבל אני חייב להתייעץ. אני בן30 עדיין רווק, למעשה הסיבה שאני תקוע היא לא פשוטה, אני מאד רוצה שאת הקשר עם האשה יהיה בריא ובניית בית יציב.אבל מה לעשות, יש לי את הצורך בסקס פרוע, שזה בשביל ההנאה, ואני לא כך באופי שלי, אבל אני צריך את זה בשביל הפורקן, אבל אני לא רוצה אשה זולה וגסה כך שכל חיינו והבית יהפכו למשהו כבר אחר. השאלה, איך אני מסוגל להתחתן? האם אומרים דבר כזה לאשה? האם זה שייך ככה? אודה לך מאד כי אני סובל מאד.

06/04/2011 | 13:15 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום משה, זו באמת שאלה קשה, ובטח שלא ניתן לענות עליה בלי התייחסות מעמיקה יותר לקשים האישיים שלך ולסיבות שבגללן אתה תקוע. אני ממליצה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי שם תוכל לברר את הסיבות לקושי הזה ולמצוא דרך כיצד לאחד בין שני הצרכים האלו שלך, שהם לכאורה מנוגדים- אישה שהיא יציבה ושגרתית "להקים איתה בית" מצד אחד, ואישה פרועה ומשוחררת שתוכל לעשות איתה סקס פרוע. אני רק אומר שיש לא מעט גברים שמסתבכים בסוגיה הזו. הרבה פעמים נוצר מן פיצול בין חיי משפחה וזוגיות יציבה לבין תשוקה ומיניות. לפעמים זה קשור למערכת של תפיסות ואמונות שהשתרשו במהלך ההיסטוריה האישית והמשפחתית. כמו שאמרתי, בטיפול אפשר לעיתים קרובות לפתור את העניין ולצאת מתקיעות שקשורה במצב הזה.

06/04/2011 | 22:57 | מאת: משה

תודה על ההתייחסות והמענה. ברשותך אם את יכולה לתת לי את הכיוון, כיצד אמור להראות הטיפול? האם עלי להתחיל לחטט בילדות כמה שנים? ובכלל, אם תוכלי לכתוב לי כמה מילים מרכזיות אם זה משהו אישיותי או נפשי? האם זה דורש טיפול קשה? אני אודה לך מאד מאד

מנהל פורום משפחה וזוגיות