המסת שומן ביריכיים הפנימיות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

02/07/2016 | 17:53 | מאת: שלי קגן

רציתי לשאול מאיזה גיל ניתן לבצע המסת שומן קטנה לילדה בעל משקל תקין ועד כמה זה אפקטיבי

שלום לך, לא מקובל כלל לבצע שאיבות שומן בילדים! במידה וקיימים מצבורי שומן, הם לרוב מייצגים בעיה של השמנה והטיפול בה אינו ניתוח אסתטי וגם לא המסה חיצונית. במידה ומבנה גופה מציק לה, אני מציעה שתפני עמה להתייעצות רופא הילדים. אם סובלת מעודף משקל, יש לסייע לילדה בשינוי אורח החיים, תזונה בריאה בפיקוח דיאטנית (קיים שרות כזה בקופת החולים), ואמוני ספורט שאוהבת. שאיבות שומן מבוצעות באנשים בגירים בעלי משקל גוף תקין, ומסייעות בשפור פרופורציות הגוף.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן