מתיחת בטן ועיצוב ישבן ברזילאי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/06/2016 | 16:46 | מאת: מור

טלי שלום כמה זמן אורך ניתוח זה והאם לא עדיף שני ניתוחים השכיבה על הגב לא הורסת את עיצוב הישבן בשומן תודה

מור שלום, ניתוח הישבן הברזילאי יכול להתבצע בשלב אחד , יחד עם מתיחת הבטן, או בשני שלבים. כמובן שיש יתרונות וחסרונות לכל אפשרות. על מנת למזער ספיגה של השומן, יש להזריק שומן איכותי, לאחר שעובר סינון וריכוז (מכשיר מיוחד לצורך זה), חשובה שיטת הזרקה ייעודית בכמויות זעירות שיאפשרו קליטה מכסימלית, הפסקת עשון, והמנעות משכיבה ממושכת. משום שגם לאחר ניתוח מתיחת בטן מומלץ לקום ולהתנייד כל שעה , ולהמנע משכיבה ממושכת, עניין זה אינו מאוד רלוונטי. בכל זאת, יש יתרון גדול בפעולה ניתוחית אחת לעומת שתיים מבחינת סכונים ועלויות. מקווה שעניתי לשאלתך, בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן