בקע טבורי ומתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/10/2015 | 14:15 | מאת: גלי

שלום רב, כירורג איבחן אצלי בקע טבורי . כמו כן סיימתי עם הלידות ואני מעוניינת לעבור מתיחת בטן. אציין כי אני רזה ורק יש לי עודף עור או מעט שומן בבטן התחתונה. האם אפשרי לבצע את שתי הפםעולות בניתוח אחד?

גלי שלום, ניתן לעבור ניתוח מתיחת בטן במשולב עם תקוני בקעים. השכיח בניהם הנו בקע טבורי, אשר נפוץ יחסית בקרב נשים לאחר לידות ובקרב מטופלים לאחר ניתוחים בטניים. את מוזמנת להגיע לייעוץ. תאום בטלפון 03-6045777, בהצלחה !

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן