ניתוחים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/11/2014 | 23:12 | מאת: ורד

שלום, אני משורוולת . השלתי משקל רב ועברתי מתיחת בטן. חלום חיי לעבור גם ניתוח מתיחת גב וירכיים (משולב או נפרד) ומאוד חוששת מהחלמה. שוחחתי עם בחורה שממש הפחידה אותי שהחלמה ממתיחת ירכיים היא סיוט גדול יותר ממתיחת בטן והכניסה אותי לפחדים. דוקטור האם למטופלייך באמת היה קשה יותר בהחלמה מירכיים וגב מאשר החלמה מבטן. אני רגישה מאוד לכאב ואדם חרדתי.

ורד שלום, ההחלמה מניתוח מתיחת בטן, כמו גם ניתוח מתיחת ירכיים פנימיות, הנה אישית ושונה בין אדם לאדם. אין ספק שרגישות לכאב וחרדה עלולות להאריך את תהליכי ההחלמה מניתוחים שונים. קיימים מספר סוגי ניתוחי ירכיים פנימיות, ולכל סוג משך החלמה אחר, כך שקשה להכליל. ההחלמה מניתוח ירכיים פנימיות גדול הנה דומה למתיחת בטן במידה והמהלך תקין. הפרעות בריפוי עלולות להאריך את ההחלמה.ניתוח מתיחת גב לעיתים קרובות מבוצע בשלוב עם ניתוחים אחרים ונחשב לקל יחסית מבחינת החלמה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן