אין בישראל מומחים יש רק תאבי בצע.

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/07/2014 | 11:31 | מאת: דלית

סעו לארצות הברית..גם זול יותר וגם מקצועי יותר וגם תרוויחו טיול.

שלום דלית, ישראל נחשבת למדינה עם מערכת בריאות מתקדמת. למעשה, מהמובילות בעולם. בתחום הכירורגיה הפלסטית, רבים מהמנתחים הבכירים עברו התמחות -על במקומות מובילים בעולם, ובהכשרתם ובנסיונם טובים בהרבה מהמנתח הפלסטי הממוצע האמריקאי. אני אישית ניתחתי מעל שנתיים באחת המחלקות הטובות ביותר בכירורגיה פלסטית בארצות הברית, בפיצבורג. שם ניתחתי לצד המנתחים המובילים בעולם בתחום עיצוב הגוף. הוכשרתי על ידם, למדתי את שיטות הניתוח הייחודיות להם, למדתי את הגישה למטופל, את הטיפול הבתר ניתוחי ועוד. אני ממשיכה בשתוף פעולה מחקרי עמם ואחת למספר שנים נוסעת אליהם לבקור מקצועי. לכן, מסיבה זו ישראלים הגרים בארה"ב ואירופה דווקא באים לארץ להנתח ניתוחים אסתטיים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן